DIZAJN

Booboo Tannenbaum

22.04.2010 u 19:00

Bionic
Reading

Ima li prikladnije pozadinske ilustracije od ove aktualne povodom Dana planeta Zemlje? Borba dobra i zla, sigurni smo u to, upravo je u tijeku a vodi se između planete na kojoj obitavamo i svih nas koji na nju redovito ne mislimo. Sve ono što ovaj dan u predstavlja u 21. stoljeću, izvrsno je ilustrirala Srđana Modrinić, koja je u svijetu dizajna poznatija kao - Booboo Tannenbaum

I to je tek prva od mnogih ilustracija koje će krasiti Plan B na tportalu, a kroz koje ćemo predstavljati najvještije domaće dizajnere, ilustratore, crtače, kreativce! Kako i sami možete pridonijeti, sudjelovati i biti predstavljeni, objavit ćemo uskoro a do tada, upoznajmo se s Booboo Tannenbaum. Evo što nam je rekla:

Rođena 1975 u Zadru. Visoko se odškolovala, radila, ne radila, pa opet radila za razne ljude i klijente. Neke je voljela više (Maju i Ninju (abecednim redom) najviše voli od svih klijenata ikad!), neke manje. Uvijek je najviše voljela kad joj telefon ne zvoni i kad crta, sjedi u avionu (ne priznaje ništa ispod 12 sati leta) kuha, igra se sa psom i/ili vozi bicikl. Plivala u svim svjetskim oceanima. Neki su bili hladni zanevjerovat. Nagradilo ju za najbolje nacrtanu slikovnicu u 2009., kao i za neke mudre kampanje u vrijeme kad je prodavala dušu đavlu i radila u reklamnoj industriji. Stalno ostaje bez cimera, najvjerojatnije zato što voli organizirati koncerte u svojoj dnevnoj sobi (sljedeći je u lipnju, za sve zainteresirane).