NAGRADNA

Besplatne karte za Harteru

01.06.2010 u 11:45

Bionic
Reading

Još malo pa nestalo ;)

Kada je 2005. skupina entuzijasta pokrenula Hartera Festival s ciljem senzibiliziranja javnosti za ideju da se prostor propale Tvornice papira namjeni kulturnim i javnim sadržajima, rijetki su mogli prognozirati da će Hartera postati jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenih događanja. Festival je kroz godine rastao, postajao sve ozbiljniji, uz sve više i više standarde u uređenju prostora, ali i kroz prepoznatljiv, opušten i prijateljski odnos prema izvođačima i publici.

Priznanje je stiglo u vidu povećanja broja posjetitelja iz godine u godinu, ali i formalnih nagrada kao što je odabir za najbolji hrvatski glazbeni festival prema portalu Muzika.hr i ulazak u 10 najboljih malih festivala u Europi prema portalu Virtual festivals. Hartera je danas respektabilan trodnevni festival s četiri pozornice, više od 50 stilski nevjerojatno raznovrsnih izvođača i performera te brojnim popratnim događanjima koja svaki pravi festival čini drukčijim i posebnim.

Harteru voli brojna sljedba koja se s godinama doslovno zaljubila u fantastičan ambijent stare tvornice i neponovljivu atmosferu cjelonoćnog tulumarenja

Harteru cijene oni kojima je glazbena ponuda zaistinske sladokusce puno važnija od ziheraških mainstream događanja bez duše.

Harteru ili ne razumijete ili je obožavate

I dobro je da je tako!

 

Odgovorite na ova tri pitanja i osvojite po jednu ulaznicu za sladokusni festival s dušom. Nagrađujemo troje naj - sretnijih, spretnijih, bržih! :)

 

1) Čega se najviše boji Erol Alkan?

2) U kojoj se državi, prema mišljenju njemačkog dua Digitalism, Rijeka nalazi?


3) Čemu služi Marrakesh soba u Harterinom Elektro svetištu?

Točne odgovore zajedno sa svojim podacima šaljite do 8. lipnja na adresu planb@t-com.hr uz naznaku (subject)'Hartera', a imena dobitnika objavit ćemo 9. lipnja na stranicama PlanaB na tportalu.