TOP 10

Najzgodnije djevojke TV jeseni

11.10.2010 u 18:30

Bionic
Reading

Sastavili smo popis djevojaka iz nekoliko serija, čijem se osmijehu s TV ekrana ove jeseni najviše veselimo, a s obzirom da je konkurencija bila oštra, na njemu se ipak našlo nešto više od deset najdražih i najljepših lica

Gugu Mbatha-Raw

Gugu Mbatha-Raw


Probajte njeno ime ne reći triput zaredom, nego samo izgovoriti. Gugu, skraćeno od Gugulethu, što bi značilo 'naš ponos' na jeziku Zulua, najnovije je glumačko lice ove jeseni. Relativno anonimna 27-godišnjakinja imala je male, ali zapažene uloge u 'Doctoru Who', 'Spooksima' i 'Bonekickersima'. J.J. Abrams ju je pronašao i zaposlio u svojim 'Undercoversima', a rođenoj Engleskinji je uloga špijunke prva s one strane Atlantskog oceana.

Lyndsy Fonseca i Maggie Q

Lyndsy Fonseca i Maggie Q

S obzirom da nam top 10 za sve ljepotice televizijske jeseni jednostavno nije dovoljan, malo ćemo zaobići pravila - Lyndsy i Maggie dijele mali ekran u remakeu 'Nikite'. Mladu Lyndsy možda prepoznajete kao Tedovu kćer iz 'Kako sam upoznao vašu majku' ili se sjećate njene zapažene uloge u proljetnom kino hitu 'Kick-Ass'. Maggie je bivši model, a svekolikom pučanstvu najpoznatija je po ulozi Zhen u trećem dijelu 'Nemoguće misije' i ulozi Mai Linh koja je zagorčavala život starom Johnu McClaneu u četvrtom nastavku 'Umri muški'. Njih dvije su i više nego dovoljan razlog zašto pratimo novu 'Nikitu'.

Aly Michalka

Aly Michalka

Višestruko talentirana mlada djevojka iz Kalifornije glumi, skače i pleše kao cheearleaderica u novom CW-ovom tinejdžerskom hitu 'Hellcats'. Kad ne glumi, Aly pjeva, svira gitaru i klavir. U nešto mlađim danima bila je Disneyjeva zvijezda, a ove jeseni moći ćemo je gledati, zajedno s Emmom Stone, i u komediji 'Easy A' na velikom platnu.

Alison Brie

Alison Brie

Lijepa, mlada, pametna i još nas nasmijava svaki tjedan u NBC-jevom 'Communityju'. Alison smo upoznali kao Trudy Campbell, Peteovu ženu u 'Momcima s Madisona', i zaljubili se na prvi pogled. Vodili bismo je na jagode i sladoled svaki dan.

Blake Lively i Leighton Meester

Blake Lively i Leighton Meester

Naše sljedeće dvije djevojke također obožavaju sladoled. Blake Lively i Leighton Meester žive na visokoj nozi, upadaju u skandale, obilaze najelitnije klubove, piju najskuplje šampanjce i mijenjaju dečke kao čarape - ili barem njihovi likovi, Serena i Blair, rade to u 'Tračerici'.

Olivia Munn

Olivia Munn

Prva giketa na listi obožava 'Zvjezdane staze', a zanat je pekla donoseći nam najnovije vijesti iz svijeta techa i videoigara u emisiji 'Attack of The Show'. Ove jeseni gledamo je kao suradnicu Jona Stewarta u njegovom 'Daily Showu', sporednoj ulozi u 'Chucku', a nešto kasnije i u glavnoj ulozi u NBC-jevoj komediji 'Perfect Couples'.

Yvonne Strahovski

Yvonne Strahovski

Australka s poljskim korijenima, osim što voli talijansku hranu, obožava ubijati zločeste ljude u NBC-jevoj špijunskoj drami 'Chuck'. Yvonne je također posudila glas i stas Mirandi Lawson u Biowarevoj videoigri 'Mass Effect'.

Laura Vandervoort

Laura Vandervoort

Prije nekoliko godina upoznali smo je kao Karu Zor-El, rođakinju Clarka Kenta u sedmoj sezoni 'Smallvillea'. Kara, mnogo poznatija kao Supergirl, ove godine će se ponovno pojaviti u posljednjoj, desetoj sezoni 'Smallvillea'. U međuvremenu je možemo gledati kao izvanzemaljku Lisu u ABC-jevoj seriji 'V'.

Erica Durance

Erica Durance

Još jedna heroina 'Smallvillea' prvi se put pojavila kao Lois Lane u gostujućoj ulozi na početku četvrte sezone. Više od pola desetljeća kasnije, Erica je jedini razlog zašto je 'Smallville' još uvijek gledljiv, a njena Lois Lane postala nam je najdraža od svih filmskih inkarnacija poznate reporterke Daily Planeta.

Sofía Vergara

Sofia Vergara

Vatrena Kolumbijka udana je za Ala Bundyja u seriji 'Modern Family', pokazujući nam tako da su snovi ostvarivi. Ili da nam televizija laže? Sofija je ove godine bila nominirana za nagradu Emmy u kategoriji sporedne ženske uloge, no kipić joj je, nažalost, pobjegao iz ruku. Više sreće idući put, navijamo za tebe!