NAGRADNA

Vodimo vas na NU:WRITE theatre festival

15.11.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Nova drama je među nama! Još nas svega par dana dijeli od prvog jubilarnog NU:WRITE theatre festivala koji će se održati u prostorima SC-a od 16. – 20. 11. tekuće nam godine. Želite li vidjeti što su nam spremili, odgovorite točno na postavljeno pitanje i osvojite po dvije ulaznice za neke od predstava :)

Ako vas zanimaju suvremena drama, fizički teatar i moderno lutkarstvo, na pravom ste mjestu. Ideja NU:WRITEA izlazi iz pojma Fringe kazališta, kao što samo ime kaže - kazališta na rubu, nezavisnog od velikih institucija, slobodnog, alternativnog …živog i relevantnog.

Prvi Fringe održan je u Edinburghu 1946. i danas je najveći umjetnički festival na svijetu koji je prošle godine imao 2,098 izvedbi u 265 prostora u 25 dana trajanja. Naš NU:WRITE je još beba koja tek treba stati na noge i prohodati, ali kad se jednom 'zalaufa', neće joj biti kraja. NU:WRITE je tu da ostane te potakne i veći interes za drame suvremenih hrvatskih pisaca.

Za prvo izadnje, potpuno posvećeno novoj britanskoj sceni, nas očekuju trupe Paines Plough, Nabokov, Tangram Theatre Company, Box of Tricks, Tristan Bates Theatre, Folded Feather… Tijekom 5 dana biti će izvedeno 20 predstava i održano pet radionica, DJ će vrtiti mjuzu svake večeri, a posebna poslastica se sprema za zadnji dan 20.11. (ujedno i europska Noć kazališta), poseban noćni program znan kao Midnight Matinees, performansi, ples, kabaret i još mnogo toga. Well, come and see!

Nagrađujemo vas s po dvije ulaznice za predstavu 'Midnight Matinees' (subota na nedjelju, 20. 11./21. 11., 00:00 – 03:00) odgovorite li točno na naše nagradno pitanje:

Kako se zove uspješan mladi pisac, dramatičar i libretist, trenutačnozaposlen pri Royal Shakespeare Companyju, koji će na NU:WRITEU održatiradionicu o scenskom dijalogu?

 

Točne odgovore zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, broj telefona kako bismo vas mogli obavijestiti o preuzimanju ulaznica) šaljite do petka u 14 sati na adresu planb@t-com.hr uz naznaku (subject) 'Midnight Matinees'.

Više o festivalu na : http://www.nuwritefestival.com/