KRALJ I DALJE NA TRONU

BioShock i dalje na vrhu svih top-lista

15.04.2013 u 11:51

Bionic
Reading

BioShock Infinite bez ikakve je sumnje jedan od najozbiljnijih kandidata za igru godine što je itekako vidljivo i na top ljestvicama prodajnosti

Već treći tjedan zaredom BioShock Infinite je najprodavanija igra na svim platformama na kojima se igra pojavila. Uspjeh je tim veći što nešto slično nije uspjela izvesti ni jedna druga igra ove godine. Na samom vrhu naslovi su se izmjenjivali na tjednoj bazi, a nekoliko dana na vrhu ljestvice bio je i Aliens: Colonial Marines, ponajveći promašaj godine.

 

Na drugom mjestu nalazi se Tomb Raider, izvrstan reboot kultne franšize koji je Square Enix pomalo neshvatljivo prozvao komercijalnim podbačajem. Na trećem je mjestu neuništiva FIFA 13 a na četvrtom novi MMO 'Defiance' koji je navodno vrlo loš. Za nekoliko dana biti će emitirana i prva epizoda istoimene TV serije na SyFy kanalu.

 

Na petom mjestu je Luigi's Mansion 2 a slijedi ga Call of Duty: Black Ops II. Na sedmom je mjestu Assassin's Creed III, Gears of War: Judgment na osmom a TOP10 zatvaraju Lego Batman 2 i fantastični Far Cry 3.