BITKA ZA SVAKOG BIRAČA

Danijela Dolenec odgovorila Daliji Orešković: Onaj tko gubi se ima pravo ljutiti

  • S. S.
  • Zadnja izmjena 01.07.2020 18:49
  • Objavljeno 01.07.2020 u 18:38
Bionic
Reading

Danijela Dolenec iz političke platforme Možemo! govorila je za N1 o politikama koalicije s kojom izlazi na parlamentarne izbore, a osvrnula se i na izjave političkih konkurenata

Podsjetimo, jutros je u programu N1 gostovala članica Stranke s imenom i prezimenom Dalija Orešković koja je platformu Možemo! opisala kao lijeve radikale, rekavši kako se s njima razilaze u ekonomskim rješenjima te, kada smo već spremni uočiti desni radikalizam, trebali bi biti osviješteni da možemo prepoznati i lijevi.

'Onaj tko gubi se ima pravo ljutiti. Vodimo pozitivnu kampanju s uzlaznim trendom, unosimo niz novih ideja vezanih za zeleni plan, Orešković i grupacija oko nje, vidjeli smo kako su trošili javni prostor, u kontekstu globalne pandemije i nadolazeće krize obavještavali su javnost da treba ukinuti mjeru cijepljenja kućnih ljubimaca,a to ukazuje na siromaštvo ideja. Ivica Puljak je izgovorio niz laži što je posebno niska razina jednog znanstvenika. Nešto što se htjelo zvati Pametno sada izgleda panično', rekla je Dolenec i pojasnila na što točno misli.

  • +16
Zeleno-lijeva koalicija predala kandidacijske liste za izbore Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

"Mi govorimo o kompletnom setu mjera, dugoročnom zaokretu društva prema pravednosti i održivosti. Nadovezujemo se na činjenicu da će se biti potrebno zaduživati, u programu smo istaknuli pojam pravednosti i preraspojedle kako bi i tako financirali sve izazove, progresivno oporezivanje, da jedan posto najbogatijih trebamo oporezivati više kako bi i na taj način oporavak i budućnost zemlje bila financirana kroz te mjere. Pitala bih građane smatraju li to radikalnim", rekla je Dolenec za N1.

Mile Kekin: Sretni ljudi Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal