BOGOVI MEĐU NAMA

Igre koje izlaze ovoga tjedna

15.04.2013 u 07:20

Bionic
Reading

Unatoč izostanku većeg broja blockbuster igara, i ovoga tjedna moći će se zaigrati pokoji zanimljiv naslov i DLC za postojeće igre

Zasigurno najznačajniji naslov koja nas očekuje ovoga tjedna je 'Injustice: Gods Among Us' borilačka igra iz radionice NetherRealm Studiosa, ekipe zasluže za fenomenalni reboot Mortal Kombat franšize. Prema onima koji su imali prilike zaigrati igru, radio se o fantastičnom naslovu koji u nekim elementima čak i nadmašuje Mortal Kombat. Uza sve to, u igri biramo između cijele palete DC Comics-ovih super-junaka što garantira pregršt zabave.

 

Igra će se na tržištu pojaviti 19. travnja i to na PlayStation 3, Xbox 360 i Wii U platformama. Od PC verzije nažalost – ništa.

 

 

Drugi najisčekivaniji naslov je 'The Knife of Dunwall', DLC za fenomenalni Dishonored. Radi se o dodatnom sadržaju koji će nadograditi priču igre i dopustiti igračima za zaigraju igru iz perspektive Dauda, frajera koji je obezglavio Caricu na samom početku Dishonoreda. On će kroz scenarij 'The Knife of Dunwall' tražiti iskupljenje za svoje greške koje su pogrešno svaljene na Corva, protagonista Dishonoreda.

 

'The Knife of Dunwall' svi vlasnici PC, PS3 i Xbox 360 platformi moći će downloadati već sutra.

 

 

Još jedan DLC koji će interesirati onu preostalu šačicu igrača koji još igraju Star Wars: The Old Republic MMO je 'Rise of the Hutt Cartel'. Radi se o prvoj digitalnoj ekspanziji za MMO koji je možda i najkuplji gaming projekt u povijesti gaminga a danas je već gotovo pao u zaborav. Iako bi bilo iznimlno interesantno vidjeti koliko ljudi još uopće igra igru, EA odbija objaviti taj podatak. Što opet govori dosta o cijeloj situaciji.

 

Radnja ekspanzije bazira se oko Hutt kartela koji postaje sve moćniji i počinje prijetiti stabilnosti političkog poretka u cijeloj galaksiji. Radnja će se odvijati na Makebu, a cap level biti će podignut na 55.

 

 

Što se ostalih igara tiče, na PC-u izlaze 'Darkfall Unholy Wars', 'Victoria II: Heart of Darkness', 'God Mode' i 'Sacred Citadel'.