PROMO

Napokon je prokipilo!

17.10.2012 u 20:42

Bionic
Reading

Guerillom Kipim za umjetnošću najavljen projekt boiling point

Jeste li primijetili zadnjih tjedan dana naljepnice po gradu i osobe u majicama s tim natpisom Kipim za umjetnošću? Kipjeli su i zagrebački klubovi, djeca, psi, razne lokacije po gradu, pa čak i dizajnerski namještaj.

Ovom guerillom najavljen je boiling point, projekt koji će se održati od 26. listopada do 2. studenoga u Gajevoj 46, u Ininom prostoru pod čijim se generalnim pokroviteljstvom projekt i odvija.

boiling point je projekt namijenjen afirmaciji mladih likovnih umjetnika i poticanju interesa široke publike za slikarstvo. Na boiling pointu će se moći pogledati zajednička izložba četiriju mladih hrvatskih slikara - Martine Grlić, Lene Kramarić, Josipa Tirića i Dina Zrneca, filmovi o suvremenoj umjetnosti, sudjelovati u slikarskoj radionici te popiti piće u uz druženje i zabavu.

Posjetitelji će moći porazgovarati sa slikarima o njihovim radovima, sjesti u 'dnevni boravak' u izložbenom prostoru te uz čaj ili čašu vina u ugodnoj fotelji i uz glazbu uživati u slikama.

Uz navedeno, prikazat će se tri filma koja se bave suvremenom umjetnošću: 'Herb nad Dorothy', 'Basquiat' i 'Who gets to call it art?' te će se održati radionica slikarstva koju će voditi Lena Kramarić.

boiling point, zamišljen kao druženje sa suvremenim slikarstvom, održat će se u prostoru u centru grada koji se sastoji od izložbene dvorane, stana i dvorišnih prostora. Prostor je za ovu priliku preuređen i djelomično namješten dizajnerskim namještajem studija Grupa i Flux.

Više informacija potražite na www.boilingpoint.hr