'enemy within'

Novi DLC za XCOM: Enemy Unknown prevelik za konzole

03.09.2013 u 09:11

Bionic
Reading

'Enemy Within' u formi DLC-a pojaviti će se samo na PC platformi. Ukoliko ga želite zaigrati na konzolama, morati ćete kupiti novo, prošireno izdanje igre

'Što se PC-a tiče, tu nije bilo pretjeranog razmišljanja. No, konzole su drugačija priča. DLC je prevelik, a s obzirom da želimo isti sadržaj dostaviti i na konzole, morali smo to učiniti u obliku samostalne ekspanzije na zasebnom disku.' – izjavio je Garth DeAngelis, producent u Firaxis Games studiju.

 

Dakle, ukoliko ste vlasnik PlayStationa 3 ili Xboxa 360 i imate originalnu igru – žao nam je. Naime, kako bi zaigrali 'Enemy Within' ne preostaje vam ništa drugo doli kupiti XCOM: Enemy Unknown – Commander Edition – izdanje koje sadrži igru, Slingshot i Elite Soldier add-onove i na kraju – 'Enemy Within'.

 

Da se radi o zaista velikom proširenju govori i njegova cijena za PC i Mac platforme koja će iznositi punih 30 američkih dolara.

 

Osim novina, 'Enemy Within' unosi brojne promjene i u samu srž 'Enemy Unknown'-a, što je još jedan razlog, naglašavaju iz Firaxisa, što se za konzole mora kupiti cijelo reizdanje. Još jedan od dokaza da je aktualna generacija zaista na izmaku snaga.

 

Naravno, tu je i novi trailer za ekspanziju;