bio je veliki zavodnik

Velika obitelj: Ovo su djeca Clinta Eastwooda

03.05.2024 u 06:31

Bionic
Reading

Glumačka legenda nema samo bogatu karijeru, već i zapanjujući privatni život koji uključuje osmero djece sa šest žena, što dovoljno govori o njegovim ljubavnim preferencijama

Clint Eastwood već je u mladosti stekao reputaciju serijskog ženskara. Imao je dvije osobine na koje žene uvijek padaju - samouvjerenost i tajanstvenost.

Osim toga, slavni glumac nije bio svjestan da je dobio prvo dijete jer je Laurie Murray dana na posvajanje bez njegova znanja odmah nakon rođenja 1954. godine. Kasnije u životu Laurie je otkrila tko je njezin otac i pronašla ga. Povezali su se i sada imaju dobar odnos.

Kimber Lynn Eastwood

Kimber Lynn je rođena 1964. iz Clintove 14-godišnje romanse s plesačicom i glumicom Roxanne Turnis, a oboje su tada bili u braku s drugim ljudima. Stvorila je karijeru u industriji zabave, a glumila je u nekoliko filmova svog oca, kao i u filmovima 'Passion Crimes' i 'Crossed'. Osim toga, bila je uključena u filmsku produkciju, ali uglavnom radi kao šminkerica za reality emisije kao što su 'Wheel of Fortune' i 'Dog the Bounty Hunter'. Majka je odraslog sina Clintona i trenutno je u braku s trećim suprugom Shawnom Midkiffom.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Kyle Eastwood

Kyle je rođen u Clintovu braku s prvom suprugom Maggie Johnson 1968. godine. On je američki jazz basist i filmski skladatelj. Također je glumac koji je glumio u 'Gran Torinu', 'Invictusu' i 'Pismima s Iwo Jime'. 'Mislim da sam odlučio da volim glazbu više od glume. Uvijek sam je volio; to mi je oduvijek bila strast', ranije je izjavio. Kyle je prije bio u braku s Laurom Gomez, s kojom ima kćer, a oženio se drugi put Cynthijom Ramirez 2014.

Alison Eastwood

Clint iz prvog braka ima i kćer Alison, rođenu 1972. u Santa Monici u Kaliforniji. Ona je imala uspješnu karijeru glumice - dobila je tako glavnu ulogu uz Johna Cusacka u 'Ponoći u vrtu dobra i zla'. Okušala se i u režiji. Njezin debitantski film bio je 'Rails and Ties' iz 2007., a u njemu su glumili Kevin Bacon i Marcia Gay Harden. Glume se ostavila 2014., ali je izašla iz mirovine kako bi glumila Clintovu kćer u filmu 'The Mule' četiri godine kasnije. Alison je sada usredotočena na svoju neprofitnu organizaciju za zaštitu životinja Eastwood Ranch Foundation. Udala se za kipara Stacyja Poitrasa 2013.

Scott Eastwood

Clint je dobio još dvoje djece sa stjuardesom Jacelyn Reeves. Scott Eastwood, glumac i model, krenuo je tatinim stopama, a u tome mu pomaže i činjenica da je slika i prilika slavnog oca u mladim danima. Na početku karijere pokušavao je izbjeći nepotizam koristeći prezime Reeves. Glumio je u nizu očevih filmova, uključujući 'Zastave naših očeva', 'Gran Torino', 'Invictis' i 'Trouble with the Curve'. Bio je na audiciji za skoro svaki od njegovih filmova, a na kojima je bio i odbijen. Imao je nekoliko javnosti poznatih veza, uključujući onu s Ninom Dobrev, zvijezdom 'One Tree Hilla', te s Janom Kramer. Priznao je da se teško otvara za nove ljubavi nakon što je njegova djevojka Jewel Brangman poginula u prometnoj nesreći 2014. godine.

Kathryn Eastwood

Clintovo drugo dijete s Jacelyn je kći Kathryn, rođena 1988. godine. Krenula je glumačkim putem te se pojavila i u 'Jersey Boysima', koje je režirao njezin otac. Kathryn je bila i Miss Zlatnog globusa 2005. godine, a sada radi na svojoj karijeri spisateljice.

Francesca Eastwood

Godine 1993. Clint je ponovno postao tata - u vezi s britanskom glumicom Frances Fisher dobio je kćer Francescu. Ona je privukla pozornost obožavatelja u reality showu 'Mrs. Eastwood & Company', koji je pratio njezin život s maćehom Dinom i sestrom Morgan. Proglašena je za Miss Zlatnog globusa 2013. i imala je brojne uloge u serijama i filmovima, uključujući 'Fargo' i 'Old'. U privatnom životu kratko je bila u braku s pokojnim bratom Jonaha Hilla, Jordanom Feldsteinom. Njihov brak je poništen tjedan dana nakon vjenčanja 2013. Iz veze s osobnim trenerom Alexanderom Wraithom ima sina Titana.

Morgan Eastwood

Tri godine nakon rođenja Francesce, 1996., na svijet je došla Morgan, čija je majka voditeljica vijesti i glumica Dina Fisher, prije poznata kao Dina Eastwood. Morgan je bila tinejdžerica kad je emitiran reality 'Mrs. Eastwood & Company' na kanalu E!. Također je stekla slavu pokazujući svoje glumačke vještine u filmovima 'Million Dollar Baby' i 'Changeling'. Ali ona je i čarobnica iza kamere, naime bila je izvršni producent i pojavila se u kratkom filmu pod nazivom 'I See You'. Uz sve to je talentirana pjevačica.