GEJMING

GTA V dosegao 200 milijuna prodanih kopija, stigle novosti o GTA VI

17.05.2024 u 12:26

Bionic
Reading

Rockstar je tijekom novog saziva investitora spomenuo mjesec dolaska najnovijeg nastavka GTA

U izvješću o zaradi za četvrto tromjesečje 2024., tvrtka Take-Two je navela kada igrači mogu očekivati sljedeći nastavak Grand Theft Auta. Ono što je nekad bila nebulozna kalendarska 2025. godina za Grand Theft Auto VI sada je specifičnija, ali još uvijek pomalo nejasna 'jesen 2025.'

'Kako ulazimo u fiskalnu 2025. s pozitivnim zamahom, očekujemo isporuku neto rezervacija od 5,55 do 5,65 milijardi USD. Naša predviđanja odražavaju sužavanje Rockstar Gamesovog prethodno uspostavljenog prozora Kalendara 2025. na jesen kalendarske 2025. za Grand Theft Auto VI. Vrlo smo uvjereni da će Rockstar Games pružiti neusporedivo iskustvo zabave, a naša očekivanja u pogledu komercijalnog utjecaja naslova nastavljaju rasti'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Rockstar Games

U drugim vijestima vezanim uz GTA, tvrtka je izvijestila da je GTA V prodan u 200 milijuna primjeraka, čineći igru drugim najprodavanijim naslovom svih vremena, ali još uvijek 100 milijuna primjeraka manje od broja jedan, Minecrafta.

Osim trailera (koji je nažalost rano procurio), Rockstar nije podijelio više detalja o najočekivanijem izdanju igre ovog desetljeća. Također postoje glasine da studio planira PC lansiranje originalnog Red Dead Redemptiona, ali za sada nema riječi ni o tome, piše Verge.