Zagrebačka školA ekonomije i managementa

Kontinuirano usavršavanje na globalnoj razini

08.05.2024 u 09:22

Bionic
Reading

U Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, uvjereni smo da je neprekidno učenje, nadogradnja vještina i ulaganje u osobni i profesionalni razvoj ključno za održavanje konkurentnosti na dinamičnom tržištu rada. Čak i oni sa značajnim radnim iskustvom i uspješnim karijerama ponekad se susreću s izazovima koji zahtijevaju dodatno obrazovanje kako bi nastavili napredovati

Naš MBA program, usmjeren na specijalizaciju, osmišljen je da odgovori upravo na tu potrebu. Program traje godinu dana i pruža studentima duboka znanja i vještine iz svih ključnih područja poslovnog upravljanja, omogućujući im praktičnu primjenu u stvarnom poslovnom okruženju. MBA program nudi različite koncentracije, omogućujući kandidatima da se specijaliziraju u području interesa ili da steknu općenito znanje iz poslovnog upravljanja, posebno prilagođeno osobama s dugogodišnjim radnim iskustvom koji se već nalaze na rukovodećim pozicijama.

Naš program pruža fleksibilnost potrebnu zaposlenima, s predavanjima koja se održavaju tijekom poslijepodnevnih sati i/ili subotom. Po završetku programa, studenti stječu 60 ECTS bodova i titulu Stručnog specijalista poslovne administracije, što odgovara nivou 7 Europskog kvalifikacijskog okvira.

U ZŠEM-u, vjerujemo da je naš MBA program više od običnog obrazovanja - to je investicija u Vašu budućnost i ključ za postizanje Vaših profesionalnih ciljeva. Ako ste spremni nastaviti napredovati i učiti u dinamičnom okruženju, naš MBA program je Vaša prilika za ostvarenje uspjeha.

U širokoj ponudi MBA koncentracija polaznik se može specijalizirati u područja kao što su:

Za rukovoditelje na ključnim pozicijama, Zagrebačka škola ekonomije i managementa nudi Executive MBA programe kako bi im pomogla u daljnjem usavršavanju.

Naš Executive MBA program dizajniran je kako bi potaknuo razmišljanje o izazovima u menadžmentu i poslovnom svijetu. Kroz ovaj program, polaznici razvijaju vještine vođenja kroz više dimenzija, uključujući strategiju, operacije, organizacijsko ponašanje i vođenje elektroničkog poslovanja. Praktični projekti omogućuju im primjenu naučenog znanja u stvarnom poslovnom okruženju, što doprinosi i njihovom osobnom i profesionalnom razvoju, kao i razvoju njihove organizacije. Executive MBA program nudi kombinaciju teorijskog i praktičnog znanja, uz naglasak na analitičke sposobnosti i sposobnost donošenja odluka.

Za one koji teže globalnoj karijeri, ZŠEM nudi i Global Executive MBA program. Ovaj program omogućuje polaznicima stjecanje znanja ne samo na ZŠEM-u, već i na partnerima poput H-FARM College u Italiji, Luxembourg School of Business u Luksemburgu, Stevens Institute of Technology u New Yorku i Singapura. Global Executive MBA program pruža interdisciplinarno znanje i bogato iskustvo kroz kratka studijska putovanja u svjetskim poslovnim središtima.

Oba programa traju godinu dana i po završetku se stječe 60 ECTS bodova i titula Stručnog specijalista poslovne administracije (Master of Business Administration).

Osim vrhunskog obrazovanja, Zagrebačka škola ekonomije i managementa nudi i poticajno poslovno okruženje. AACSB akreditacija jamči visoku kvalitetu studiranja, a ZŠEM se nalazi među top 200 MBA programa u svijetu prema QS Global MBA rankingu. Sa više od 1000 studenata i preko 3000 alumnija, ZŠEM zajednica neprestano raste i razvija se. Naš Centar za razvoj karijera pruža podršku studentima u pronalasku praksi i zaposlenja kroz individualna i grupna savjetovanja, radionice i vodeći hrvatski sajam karijere, Student Future Day.

Nastava na MBA programu počinje u rujnu, a prijave su otvorene do 28. lipnja 2024. Za sve dodatne informacije i prijave, slobodno se obratite na marketing@zsem.hr.