TV market

Vrhunska tehnologija kao jedna od ključnih tema NEM Dubrovnika 2024

08.05.2024 u 15:33

Bionic
Reading

Inovativne tehnološke tvrtke koje su potvrdile prisutnost na TV marketu su Eutelsat, Backscreen, NPAW, Wurl te govornici iz tvrtki Omdia, PlumResearch, SES, Tivio Studio i mnoge druge

Mjesec dana prije 11. izdanja TV marketa NEM Dubrovnik, koje se održava od 10. do 13. lipnja, organizatori ponovo dijele dodatne uvide u četverodnevni program. Uz četiri potvrđena keynote govornika i značajne prisutnosti vodećih američkih i europskih studija, 'TV market with a view' će ponovo biti iznimno fokusiran na tehnologiju. NEM Dubrovnik već godinama poseban dio programa posvećuje novim tehnološkim rješenjima i dostignućima koja uvelike utječu na industriju i transformiraju način na koji se sadržaj proizvodi, distribuira i konzumira.

O ovoj aktualnoj temi razgovarat će se kroz razne panel rasprave, poput one FAST kanalima i kako oni utječu na TV industriju, a taj razgovor će sponzorirati Wurl.

Panel rasprava koju sponzoriraju NPAW i Backscreen pokrenut će pitanje distribucije videa vođene umjetnom inteligencijom. Ovu vrlo popularnu temu predstavit će iz drugačijeg kuta predstavnici tvrtki Omdia, PlumResearch i Maria Valenzuela, Senior Media Executive. Aymeric Genty, SVP Sales Europe - Video Business Unit će podijeliti najnovija saznanja iz Eutelsata.

TV Product Showcase ponovno će poslužiti kao platforma revolucionarnim tehnološkim tvrtkama da predstave svoja rješenja, projekte i usluge koje tehnološki unapređuju TV industriju.

Stručnjaci koji će raspravljati o tehnološkim dostignućima i različitim načinima na koje ona utječu na industriju su:

  • Maria Rua Aguete, Executive Director, Technology Fellow, Omdia
  • Keith Bedford, General Manager, EMEA, Wurl
  • Julia Maxwell, Executive Director, European Video on Demand Coalition
  • Victoria Davies, Managing Partner, Davies, Stoychev & Partners
  • Anastasia Melnikova, Solution Architect Streaming, Gcore
  • Ladislav Navrátil, Co-Founder, Tivio Studio
  • Boris Yurin, Sales Director, Eastern Europe, Ateme
  • Stefan Niesen, Vice President Sales EMEA, Amagi Corporation
  • Daniel Friedlaender, Senior Vice President & Head of Office, CCIA Europe
  • Jonathan Broughton, Head of Research, PlumResearch

Dubrovnik će u lipnju 2024. ponovno postati središnje mjesto u Europi s jedinstvenim mogućnostima za uspješno umrežavanje, dogovaranje poslova i razmjenu znanja unutar televizijske industrije.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama NEM Dubrovnik 2024.