ASTRO KOMPATIBILNOST

Škorpion i Bik u seksu su nenadmašna kombinacija

30.11.2013 u 12:31

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedan od najvažnijih uvjeta za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte koji vam je znak najskladniji!

Škorpion - Ovan

Kada se ova dva znaka susretnu, ostaju zatečena međusobnom privlačnošću i bujicom seksualne energije. Intenzivna želja za međusobnom intimnošću bit će velik izazov kojemu će se prepustiti bez puno razmišljanja. Međutim, Škorpion voli privatnost, dok je Ovnu uzbudljivo voditi ljubav na javnim mjestima. Uspiju li premostiti karakterne razlike, mogli bi se upustiti i u dužu vezu.

Škorpion - Bik

Škorpiona i Bika veže izuzetna, gotovo magnetska privlačnost. Prerani, ali učestali seks je gotovo neizbježan, a nerijetko se pretvori i u pravu ljubav. Teško će odoljeti jedno drugomu, a snažna seksualna privlačnost dugo neće blijedjeti. Biku je Škorpionova posesivnost neodoljiv izazov, a ako se upuste u ljubavnu vezu, oboje će inzistirati na vjernosti.

Škorpion - Blizanci

Blizanci su jedan od dvanaest znakova zodijaka koje Škorpioni najteže mogu razumjeti. Međutim, vole izazove, pa ih stoga kopka i blizanačka razigranost i neuhvatljivost. Kada je o seksu riječ, Škorpioni žele odnos na duge pruge, dok su Blizanci brzopleti i pomalo nepromišljeni ljubavnici pa sve najčešće ostaje samo na seksu za jednu noć.

Škorpion - Rak

Evo idealnog para! Škorpion i Rak se od prvog dana savršeno razumiju i odlično komuniciraju verbalno i neverbalno. Spaja ih izuzetna seksualna, ali i intelektualna privlačnost pa se prvi seks uglavnom pretvara u dužu ljubavnu vezu. Rak će se uz Škorpiona uvijek osjećati voljeno, a međusobno će si ispunjavati sve seksualne fantazije.


Škorpion - Lav

Škorpion i Lav su izrazito seksualni nabijeni, a kada se susretnu, snaga privlačnosti im je toliko snažna da si ne mogu odoljeti. Lav je prodoran i temperamentan te imponira Škorpionu. Samo je pitanje vremena kada će popustiti strastima i prepustiti se jedno drugome. Iako oboje uživaju u romantičnom ugođaju uz svjetlost svijeća i laganu glazbu, seks će biti prilično žestok, jer će se oboje žustro boriti za dominaciju.

Škorpion - Djevica

Škorpion i Djevica imaju odličnu međusobnu komunikaciju. Vrlo su osjećajni i jako se dobro razumiju. Među njima je vrlo velika privlačnost, ali do samog seksualnog čina neće doći sve dok službeno ne uđu u ljubavni odnos. Ovakva će im situacija samo dodatno produbiti želju i rasplamsati strast. Kada se konačno upuste u vezu, više se neće moći suzdržati i učestalo će uživati u noćnim druženjima.

Škorpion - Vaga

Vaga i Škorpion rado će dijeliti strast, romantične trenutke i skrivene želje. Škorpioni su vrlo nesputani i vatreni u spavaćoj sobi, što se kreativnoj i maštovitoj Vagi osobito sviđa. U unaprijed pripremljenoj ugodnoj atmosferi spavaće sobe, Škorpion će lako očarati svoju Vagu, a ona će mu se potpuno prepustiti.

Škorpion - Škorpion

Kada se sretnu, dva Škorpiona uvijek idu na sve ili ništa. U spavaćoj sobi zapalit će vatru, pristajući na gotovo sve prijedloge druge strane. Ovisno o zadovoljstvu, njihov će odnos krenuti u smjeru krajnosti. Ili će se zaljubiti na prvi pogled i brzo početi živjeti zajedno, ili će biti nezadovoljni seksom i postati dugotrajni neprijatelji, uz međusobno blaćenje preko zajedničkih prijatelja.


Škorpion - Strijelac

Strijelac će već pri prvom susretu osjetiti snažnu privlačnost prema Škorpionu. Pritom će se koristiti gotovo svim sredstvima slatkorječivosti i zavođenja da bi bi došao do cilja. Jednom kada to i ostvari, Škorpion će se najvjerojatnije osjetiti iskorištenim. Strijelac je previše razigran i nepromišljen u seksu, dok je Škorpion prilično stabilan i osjećajan. Da bi ovaj odnos uspio, oboje će morati pristati na određene kompromise.

Škorpion - Jarac

Ova će se dva znaka međusobno privući toliko brzo i spontano da će im kasnije biti teško odrediti kada je i gdje sve počelo. Pouzdani je Jarac oduševljen Škorpionovom dubinom pa je vrlo vjerojatno da će se među njima roditi i ljubav. Vrlo će brzo otkriti da imaju puno toga zajedničkog, što će uključivati poslovne ambicije i slične seksualne fantazije. Žestok seks će biti jedan od važnih razloga zbog čega će ostati zajedno.

Škorpion - Vodenjak

Škorpion i Vodenjak obdareni su vrlo različitim temperamentima pa će jedno drugo ili iritirati ili poticati. Spoje li se, nikad im neće biti dosadno. Oba su znaka vrlo neovisna i pustolovna, što im nerijetko pomaže i u spavaćoj sobi. Iako je Škorpion dominantan, puštat će i Vodenjaku da pokaže što zna pa će imati vrlo sadržajan seksualni život.

Škorpion - Ribe

Postoji duboka i neobjašnjiva veza između Škorpiona i Riba. Bit će to ljubav na prvi pogled, ukrašena s mnogo sočnog seksa. Oboje su po prirodi izrazito intuitivni, tajanstveni i strastveni. Zajedno će provesti puno romantičnih i erotičnih trenutaka. Tjelesno spajanje doživljavaju vrlo emotivno, a sjećanja koja će zajedno stvoriti pamtit će cijeloga života.