NIKAD NIJE KASNO

U 81. godini našao mladu preko interneta

26.11.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Kinez se u 81. godini oženio 58-godišnjom ženom koju je upoznao preko interneta, dokazujući tako da ljubav pobjeđuje sve... Ili barem godine

Wu Jieqin, umirovljeni profesor likovnih umjetnosti, koji živi u staračkom domu, oženio se 23 godine mlađom Jiang Xiaohui, a upoznao ju je na webu. 'Internet ne pripada samo mlađim generacijama. ne postoji zakon koji starijim ljudima brani da ljubav pronađu online', rekao je profesor koji se koristi internetom od 1998. godine.

Roditelji mladenke, koji imaju 85 i 86 godina, nisu bili presretni njezinim odabirom jer su smatrali da je mladoženja prestar za nju. Međutim, na koncu ih je ipak pridobila. 'Ima vrlo mlađahan glas, ne zvuči kao 80-godišnjak i vrlo je romantičan', rekla je Jiang.

Par se upoznao prošle godine nakon što je profesor ostavio oglas na kineskoj stranici za razvedene i usamljene. Znao je da želi mlađu od sebe i bio je vrlo izbirljiv. Preko 50 žena odgovorilo je na njegov oglas, koji mu je student pomogao sastaviti, i neke su čak bile iz Amerike, Australije i Ukrajine!

Wu se našao s nekoliko žena, ali ljubav se rodila tek s Jiang.