crtane avanture

Kakva poslastica! Nepoznati netko prodaje apsolutno sva izdanja Alana Forda

27.05.2017 u 11:02

Bionic
Reading

Malo tko se ne sjeća legendarnih pustolovina grupe TNT obilježenih crnohumornim dosjetkama legendarnog Broja 1 i njegovih prijatelja agenata, a prema jednome od njih cijeli je strip i dobio ime - Alan Ford. Ljubitelji tog popularnog stipa nerijetko posjeduju zavidne kolekcije avantura tih junaka

Uvriježeno je mišljenje da je strip izgubio publiku, no kod nas još uvijek postoji skupina ljubitelja te umjetnosti, a Alan Ford je najpopularniji strip u Hrvatskoj. Kultno talijansko izdanje dvojice autora crtača Roberta Raviola (Magnus) i scenarista Luciana Secchija (Max Bunker), ostvarili su uspjeh u Italiji i bivšoj Jugoslaviji pa tako i kod nas.

Nepoznati netko odlučio je na najpopularniji domaći online oglasnik postaviti oglas za apsolutno sva izdanja tog crtanog serijala, a što ukupno uključuje gotovo 1.000 različitih naslova. Očekivano, ova kolekcija ne nosi nisku cijenu, tako da ćete odlučite li se na kupovinu, za sve Alan Fordove trebati iskrcati nemalih 30.000 kuna.

Ako ste i vi među onima kojima nedostaje neki stari broj ili biste jednostavno željeli osvježiti vašu kolekciju, Njuškalo.hr prava je adresa za vas.