treći koncert u areni zagreb

Bliži se spektakularni koncert koji već svojom najavom ulazi u povijest – Mišo Kovač u Areni Zagreb

11.07.2019 u 13:50

Bionic
Reading

Zagrebačka Arena će u subotu, 26.10.2019. godine, pjevati i kucati kao jedno

Mišo Kovač nosi puno veću titulu od samog pjevača. Uvijek omiljen, živuća legenda koja i dan danas puni najveće dvorane, stadione i Arene, čovjek je čija pojava oduševljava obožavatelje diljem zemlje, a i šire. Fenomen lika i djela poput njega, rijetko se rađa, a trag koji je ostavio i ostavlja na brojne generacije svojim pjesmama, definitivno živi i danas. Brojne nagrade su dokaz koliko ga publika i struka vole i cijene. Zagrebačka Arena će u subotu, 26.10.2019. godine, ne sumnjamo, pjevati kao jedno.

Ako me ostaviš’, ‘Ti si pjesma moje duše’, ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Poljubi zemlju’, ‘Dalmatino’, ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’, ‘Drugi joj raspliće kosu’, ‘Nikoga nisam volio tako’ i ‘Dalmacija u mom oku’, samo su neke od bezvremenskih hitova, utkanih duboko u srca svih Mišinih obožavatelja. To su pjesme uz koje se zaljubljivalo, plakalo, veselilo i slavilo i traju i dan danas.

„Jako sam sretan što ću opet nastupiti u Zagrebu, u gradu kojem živim već 52 godine, u gradu u kojem sam napunio Arenu dva puta. Ovaj koncert poklon je svim obožavateljima, mojoj dragoj publici koja me vjerno prati kroz cijelu moju karijeru. Hvala vam od srca i vidimo se 26. listopada u Areni Zagreb“ – izjavio je Mišo uoči velikog koncerta.

Tijekom svoje karijere, popularni je Šibenčanin prodao više od dvadeset milijuna ploča i dobitnik je brojnih diskografskih i glazbenih nagrada. Iako je na vrhuncu popularnosti bio sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća i danas ima odanu publiku koja s nestrpljenjem čeka svaki idući koncert. Biti dio ovoga koncerta znači biti dio povijesti, dio jednog velikog događaja koji će se prepričavati širom Lijepe Naše.

Karte za zagrebački koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji putem sustava Eventim. Više informacija kao i online kupnja moguća je na linku: