EVO KAKO IZGLEDA

Mr. Mercedes je novi zlikovac Stephena Kinga

03.06.2014 u 15:01

Bionic
Reading

Nitko ne poznaje mračni svijet romana Stephena Kinga bolje od njegovih stanovnika. Stoga je pisac zadužio svoje likove da predstave novog zlikovca njegovog zadnjeg trilera 'Gospodin Mercedes'. Nakon Dannyja Torrancea, Pennywisa, Andyja i Annie, red je na novoj zvijezdi da se sama predstavi publici

U posljednjem Kingovom romanu upoznajemo umirovljenog istražitelja Billa Hodgesa, kojeg proganja stari nerazriješeni slučaj. Kad mu netko napiše da je počinitelj, Bill se zaklinje da će ga uhvatiti prije novog ubojstva.

U seriji animiranih filmova koje je napravila agencija The Upside, Kingovi slavni likovi upoznaju publiku s Bradyjem Hartsfieldom, psihopatskim ubojicom spremnim za novi pokolj.

U prvoj animaciji Danny Torrance, glavni lik bestselera 'Isijavanje', približava nam novu Kingovu noćnu moru. Zatim se u ulozi prezentera pojavljuju: klaun Pennywise iz romana 'It', Andy iz 'Rita Hayworth and Shawshank Redemption' te Annie iz 'Misery'

Danas bi se trebao ukazati i sam gospodin Mercedes, povodom objavljivanja novog romana. Ovdje pogledajte sve animacije i provjerite kako će izgledati.