PLIJENI IZGLEDOM

Catherine Zeta-Jones na pragu pedesete izgleda baš kao i na početku karijere

07.11.2018 u 12:31

Bionic
Reading

Oskarovka Catherine Zeta-Jones pridružila se suprugu Michaelu Douglasu na otkrivanju zvijezde na Hollywood Boulevardu. Velšku glumicu rijetko kad viđamo na javnim događanjima, no svaki put kad se pojavi na crvenom tepihu uspije ukrasti sve poglede. Iako je na pragu pedesete, slavna ljepotica izgleda baš kao i na početku karijere, a svojim tip-top stajlingom sinoć je još jednom bacila sve ostale u drugi plan

Michael Douglas sinoć je u Hollywoodu dobio počasnu zvijezdu na stazi slavnih, a ponosna supruga Catherine Zeta-Jones pratila ga je u koraku i s osmijehom na licu pozirala fotografima. Slavni holivudski par od kamera nisu mogli sakriti zaljubljene poglede, čime su još jednom dokazali da i nakon 18 godina zajedničkogh života u njihovom braku frcaju iskre kao i prvog dana.

  • +18
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

49-godišnja glumica zablistala je na Hollywood Boulevardu u pripijenoj točkastoj midi haljini spuštenih ramena s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana. Seksi haljina lijepoj oskarovki je stajala kao salivena i u prvi plan stavila glumičinu besprijekornu figuru te predstavlja odličan spoj elegancije i seksepila.

Zanosna brineta stajling je upotpunila bijelim štiklama s crnim remenčićem i elegantnim naušnicama s potpisom brenda Kallati, dok se Michael Douglas odlučio za klasično plavo odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom i kravatom.