GLAZBENA SENZACIJA

Danas joj je 32. rođendan: Ovako se slavna Adele mijenjala kroz godine

05.05.2020 u 11:28

Bionic
Reading

Adele Laurie Blue Adkins, kako glasi puno ime proslavljene britanske glazbenice, prevalila je dalek put od skromne djevojke iz londonskog Tottenhama do glamurozne vladarice svjetskih pozornica s više od 120 milijuna prodanih albuma diljem svijeta

Višestruko nagrađivana glazbenica koja je glazbenu scenu osvojila svojim prvim albumom '19', objavljenim još 2008., upravo danas slavi 32. rođendan. Britanka moćnog glasa gotovo je neprepoznatljiva u usporedbi s onom crvenokosom djevojkom s početka karijere koja je muku mučila s kilogramima.

Adele je početkom sve šokirala novim imidžem ove godine, kad je pokazala svoju nevjerojatnu figuru, a kako se pisalo, podvrgnula se tzv. sirtfood dijeti.

Proslavljena glazbenica početkom godine prvi put pokazala je da je radikalno smršavjela, pretpostavlja se 40-ak kilograma.

Adeleina dijeta temelji se na istraživanju o sirtuinima, grupi od sedam proteina koji se nalaze u našem tijelu. Dokazano je da ovi proteini reguliraju metabolizam, životni vijek, upale i druge tjelesne funkcije.

Namirnice koje povećavaju razinu ovih proteina nose grupni naziv sirtfood, a to su kurkuma, peršin, crveni luk, lješnjaci, đumbir, celer, jabuke, limun, crna kava, borovnice, jagode, datulje, crna čokolada, kelj, crno vino, soja, zeleni čaj i ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Adelein cilj nikad nije bio samo mršavljenje, već je željela biti zdravija i bolje se odnositi prema svom tijelu pa je promijenila životne navike. Uz sve to izbacila je gazirana pića, šećer i prerađenu hranu.

  • +7
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Retna/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia

Pjevačica je započela svoj novi plan vježbanja i trenirala je tri puta tjedno, objavio je US Weekly. 'Ona vježba 60-minutne serije koje uključuju kardio, kružni trening i pilates. Pronašla je rutinu koja joj koristi i uživa u njoj', rekao je jedan izvor US Weeklyju još u srpnju 2019.

S vremenom je slavna Britanka, koja živi u Los Angelesu, poradila i na svom stilu odijevanja pa je sad elegantniji i profinjeniji, a dugu je kosu posvijetlila i skratila na trendi bob koji joj izvrsno pristaje.

Glazbenica u svoje stajlinge sad rado uključuje i ženstvenije komade koji laskaju njezinoj novoj figuri, poput crne haljine točkastog uzorka brenda Ralph & Russo, u kojoj je pokazala svoju novu, vitku figuru.

Osim što je uspješno istopila kilograme i izgleda bolje no ikada, Adele je okončala brak s poduzetnikom Simonom Koneckim, s kojim ima sedmogodišnjeg sina Angela. Sa Simonom je započela ljubavnu vezu 2011. godine, a koju su u tajnosti okrunili brakom 2016. godine.

Vlasnica velikih hitova poput 'Chasing Pavements', 'Hello', 'Rolling in the Deep', 'When We Were Young' ili 'Someone Like You' usprkos razvodu ostala je u korektnim odnosima sa suprugom.

Ipak, mediji nagađaju kako će kamen spoticanja njihovom odnosu biti i dogovor oko podjele financija jer par nije potpisao predbračni ugovor, pa će biti zanimljivo doznati kako će biti podijeljena bračna stečevina od 140 milijuna funti.