metalik dizajn

Elegantne kao cipele, a tako udobne: Ove tenisice pokorit će modnu scenu

22.04.2024 u 11:28

Bionic
Reading

Metalik dizajn obuće nastavlja biti veliki hit na modnoj sceni, a u tom stilu od sada dolaze iz retro New Balance 1000SL tenisice

New Balance u prodaju pušta najnoviji model jednih od najpopularnijih tenisice, NB 1000SL, nastao u suradnji s Joeom Freshgoodsom. Ovaj retro model tako ćemo vidjeti u novom ruhu, a riječ je o dizajnu koji ima sve potrebno postati najnoviji predmet žudnje.

Riječ je o tenisicama u nijansama srebrne i crne boje, spoju koji je toliko elegantan da ga komotno možete nositi i uz haljinu, kao zamjenu za glamurozne cipele, te u njima provesti cijelu večer uživajući u njihovoj udobnosti.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

O dolasku oživljenih modela New Balance 1000 pričalo se već dugo, no kako je sav naglasak bio stavljen na 550, ove tenisice ostale su u sjeni i čekale svoju priliku.

Sada su je i dočekale te nam stižu u skladu s trendovskim metalnim sjajem koji je nepogrešiva opcija za street style kombinacije u kojima želite izgledati efektno, ali i elegantno. Lako ćete ih kombinirati na suknje i haljine, široke hlače i uske traperice, te ih nositi od ureda do opuštenih šetnji gradom.

Ova paleta boja, s primjesama ružičaste, već se pokazala kao provjerena formula za New Balance, kao i korištenje kromirane kože na vrhu i klasičnog, udobnog potplata - prepoznatljivog za ovaj američki brend.

New Balance 1000 'Silver Metallic' svoj debi imaju u Europi 24. travnja te ćete ih moi nabaviti po cijeni od 170 eura.