isti stil

Svekrva i punica skockale se za vjenčanje svoje djece, zamalo su zasjenile i mladenku

02.05.2024 u 10:42

Bionic
Reading

Crkva San Fermín de los Navarros, koja se nalazi u Madridu bila je mjesto jednog od najočekivanijih vjenčanja sezone, onom Javiera Garcíe-Obregóna i Eugenije Gil Muñoz. A osim elegantnih i dotjeranih mladenca, pažnju su privukle i njihove majke

Nakon gotovo osam godina veze nećak glumice i voditeljice Ane Obregón, Javier García-Obregón i Eugenia Gil Muñoz, psihologinja i članica odjela za ljudske resurse konzultantske tvrtke McKinsey & Company, izrekli su sudbonosno 'da', a njihovo madridsko vjenčanje privuklo je popriličnu pažnju.

Iako je mladenka kasnila gotovo sat vremena, čekanje se itekako isplatilo jer je mladenka zablistala u vjenčanici sa šlepom u obliku XXL mašne. A po stilu u korak su je slijedile majka Julia Muniz i svekrva Paloma Lago.

  • +17
Vjenčanje Javiera Garcíe-Obregóna i Eugenie Gil Muñoz Izvor: Profimedia / Autor: José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia

Naime, vjenčanicu dizajnerski potpisuje Anmargo, brend Anne Anmargo, a španjolska dizajnerica odjenula je i druge dvije najvažnije gošće na vjenčanju, mladenkinu i mladoženjinu majka koje su posebnu pažnju pridale svom izgledu i dotjerale ga do posljednjeg detalja.

Paloma Lago, majka mladoženje Javiera Garcíe-Obregóna stigla je odjevena u dizajnersku haljinu u mint zelenoj boji s poluprozirnom pelerinom koja je padala sve do poda. Haljina maksi kroja imala je efektno nabran materijal u struku i sjajno se uklopila s haljinom ponosne mladenkine majke Julie. Ona je pak zablistala u haljini pastelno roze boje, također maksi kroja. Njezina haljina isticala se nabranom suknjom te prorezom ispod visokog ovratnika, a poseban detalj činio je damski pernati ukras za glavu s mrežicom preko lica.

Inače, mladoženjina majka Paloma Lago nije bila jedina kuma na slavlju. Mladenka Eugenia je predložila svojoj majci, Juliji Muñoz, da podijeli tu čast sa svojom svekrvom a ona je to, naravno, prihvatila, a na kraju ceremonije vjenčanja obje majke su ponosno pozirale.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević