sjajno joj stoji

Hailey Bieber vješto isfurala omiljenu kombinaciju princeze Diane

30.11.2022 u 12:27

Bionic
Reading

Nazivaju je 'it' djevojkom i modnom influencericom, a njezin ormar prepun je hit modnih komada. Nema, sumnje, Hailey Bieber je pokretačica trendova, a ono što ona odjene nerijetko se instantno nađe na listi želja brojnih zaljubljenica u modu

Američka it djevojka ovog je tjedna uočena u Los Angelesu u pratnji podjednako poznate prijateljice Kendall Jenner. Poznati dvojac osvanuo je u chic sportskim izdanjima, a stajling supruge Justina Biebera činio se posebno poznatim. Ugledajući se na princezu Dianu, rekreirala je jedan od karakterističnih ležernih stajlinga pokojne članice kraljevske obitelji.

Neke od njezinih najpoznatijih odjevnih kombinacija uključivale su veliki sweatshirt i biciklističke hlače u kojima je obavljala poslove ili išla u teretanu. Često popraćena tenisicama za trčanje i debelim bijelim čarapama, ova odjevna kombinacija koju je proslavila Lady Di danas je i više nego relevantna, a u prilog navedenom dovoljno govori stajling 26- godišnje američke trendseterice.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Uz sivu majicu i biciklističke hlače kombinirala je kapu brenda Nike i elegantni model kožne torbice na rame da bi cjelokupno izdanje zaokružila Nikeovim prepoznatljivim modelom tenisica Air Max 95.

Ovo nije prvi put da Bieber odaje počast princezi Diani. Godine 2019. za modni editorijal pariškog izdanja mone biblije Vogue rekreirala je nekoliko sportskih izgleda Lady Di, iz čega je sasvim jasno da je britanska princeza velika modna inspiracija jednoj od najpopularnijih djevojaka današnjice.