CIJENA SITNICA

Istaknula bujne obline u haljini rađenoj samo za nju: Kylie Jenner ne prestaje se hvaliti Balmainovom kreacijom od 145 tisuća kuna

13.08.2020 u 18:07

Bionic
Reading

Prije samo četiri dana, 10. kolovoza, Kylie Jenner proslavila je svoj 23. rođendan, a slavlje povodom istog traje već nekoliko dana. A kakav bi to rođendan bio i bez savršene haljine, a za nju se ove godine pobrinuo kreativni direktor Balmaina Olivier Rousteing

'Hvala ti ljubavi Olivier Rousteing što si mi napravio najsavršeniju rođendansku haljinu', napisala je na svom Instagram profilu bogatašica i influencerica Kylie Jenner, koja je 10. kolovoza proslavila svoj 23. rođendan, a proslava povodom istog ne prestaje već danima.

Za crvenu haljinu, koja ističe njezine bujne obline, zaslužan je kreativni direktor Balmaina Olivier Rousteing, koji joj je poslao istu povodom rođendana. A da je riječ o doista posebnoj haljini moglo se vidjeti već na Instagram objavama Kylie Jenner, kada je izbliza pokazala šarenu mini haljinu, koja savršeno ističe njezine obine.

Dizajnerska haljina ima dubok dekolte i ima prepuna je velikih dragulja, pa ne čudi da svjetlucava haljina u konačnici košta čak 17.448 funti, odnosno 145 tisuća kuna.

Sama haljina je iz kolekcije Resort za 2021. godinu i kombinacijom boja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kao ni strateški postavljenom dragom kamenju koji dodatno ističe, ali i naglašava obline bogatašice.

Ukoliko ste možda i poželjeli ju kupiti, iste još nema u pordaji, no prepostavlja se da bi uskoro mogla naći svoje nove kupce.