SYDNEY SWEENEY

Izdanje o kojem se govori: Zvijezda 'Euforije' u ovoj haljini nikoga nije ostavila ravnodušnim

21.02.2023 u 14:53

Bionic
Reading

Film ‘Reality’ novi je projekt Sydney Sweeney, zvijezde serije ‘Euforija’ i ‘White Lotus’, a svjetsku premijeru doživio je na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu

Crvenim tepihom 73. Berlinalea ovog je vikenda prošetala Sydney Sweeney, mlada zvijezda kojoj brojni prognoziraju blistavu budućnost u Hollywoodu. Nakon zapaženih uloga u hit serijama HBO-a, Sweeney je stigla do velikog kinoplatna prihvativši ulogu u filmu ‘Reality’ redateljice Tine Satter, a upravo njega ovih dana promovira u glavnom gradu Njemačke.

Prilikom dolaska u Berlin Sweeney je debitirala s novim imidžom, tamno plavom kosom i frizurom upotpunjenom zavjesa šiškama za koju se pobrinula poznata frizerska stilistica Glen Coco, no više od novog imidža zvijezda ‘Euforije’ privukla je pozornost svojim modnim odabirima.

U suradnji sa stilisticom Molly Dickson 25- godišnja zvijezda kreirala je nekoliko efektnih izdanja, a najveću pizornost osigurala je onim stvorenim za hod crvenim tepihom.

  • +7
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / ABACA PRESS / TOULOUSE / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Na svečanoj premijeri filma ‘Reality’ Sweeney je zablistala u pripijenoj, crvenoj haljini s tankim naramenicama i mnoštvom svjetlucavih cirkona koju je samo za nju kreirao brend Miu Miu.

Kada su njezine fotografije s premijere obišle svijet, uspjela je zaraditi usporedbe s animiranim likom Jessice Rabbit, o čemu dovoljno svjedoče brojni komentari upućeni zvijezdi ‘Euforije’ na Instagramu.