HOLIVUDSKA MILJENICA

Izgleda senzacionalno: Margot Robbie plijenila seksepilom u haljini koja osvaja detaljima

15.11.2023 u 10:11

Bionic
Reading

Crna komedija 'Saltburn' novi je film produkcijske kuće LuckyChamp Entertainment, čiji je jedan od vlasnika poznata holivudska plavuša Margot Robbie

Novi film nagrađivane redateljice i glumice Emerald Fennell u svjetska kina stiže 17. studenog, a na njegovoj svečanoj premijeri posebnu pažnju osigurala je Margot Robbie.

U crnoj komediji 'Saltburn' australska zvijezda nastupa u ulozi producentice kao i njezin suprug, Tom Ackerley, s kojim je imala rijetko pojavljivanje na crvenom tepihu u Los Angelesu.

Nakon što je ovog ljeta dominirala u izdanjima inspiriranim najpoznatijom lutkom na svijetu, ovog tjedna servirala je dozu seksepila u senzacionalnoj haljini s potpisom modne kuće Schiaparelli.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Poznat po avangardnoj modi, ovaj kultni brend posljednjih sezona osvojio je ljubitelje mode pod kreativnim vodstvom Amerikanca Daniela Roseberryja, pa tako i 33-godišnju Australku.

Njezin odabir činila je smeđa haljina iz aktulane kolekcije, koja je djelovala poput kombinacije korzetnog topa i voluminozne suknje.

I dok brojne haljine s potpisom Schiaparellija nerijetko krasi neki avangardni detalj, na haljini za kakvu se odlučila australska zvijezda ističe se tek minijaturni detalj zlatne boje po uzoru na starinski udarač za vrata.

Sa praktičnim detaljem džepova, ovu zavodljivu haljinu istanula je tek debelom, zlatnom ogrlicom vodeći se pravilom 'manje je više'.