MANJE JE VIŠE

Ovakve vjenčanice apsolutni su hit, a atraktivna mladenka odabrala je predivan model

03.06.2023 u 09:51

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme sve veći broj mladenki bira elegantne vjenčanice, jednostavnih linija i s dugim rukavima. Čipkaste, raskošne verzije su definitivno out ove sezone, a u trendu su haljine pročišćenih linija, dok dozu glamura daje raskošni veo, kao što je pokazala španjolska mladenka manekenka Marta Lopez

Atraktivna 26-godišnja španjolska manekenka i influencerica Marta Lopez izrekla je sudbonosno da 40 godina starijoj TV zvijezdi Kiku Matamorosu na svadbi koja je okupila španjolsku estradnu scenu. Vjenčanje se održalo u bazilici San Miguel u Madridu, a mladenka je blistala u elegantnoj vjenčanici minimalističkog kroja s dugim rukavima.

Jednostavne, pročišćene linije haljine koju je odabrala za svoj veliki dan apsolutni su hit sezone, a vjenčanica suptilnog A kroja atraktivne Španjolske imala je zanimljiv detalj otvorenih leđa, koji je dijelom prekrivao raskošni čipkasti veo. Vjenčanicu je za mladenku izradio brend Yolancris, a uz nju je nosila cipele talijanskog brenda Casadei.

  • +11
Vjenčanje Marte Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svadbeni look zaokružila je diskretnom šminkom i jednostavnom frizurom, kosom skupljenom u nisku punđu poput balerina. Snježnu bjelinu vjenčanice dodatno je naglasio vjenčani buket od ruža u različitim bojama od žute preko nježna roza do jarke crvene.

Minimalističke vjenčanice koje prate liniju tijela definitivno su najpopularniji izbor poznatih mladenki, a jednostavnu kreaciju s bogatim velom odabrala je i nova jordanska princeza za svoj veliki dan.

  • +7
Rajwa Al Saif i princ Hussein od Jordana Izvor: Profimedia / Autor: Queen Rania / Zuma Press / Profimedia