KAKAV STAJLING!

Klasičan spoj boja dobitna je kombinacija, a dokazuje to i princeza Charlene

29.04.2024 u 09:38

Bionic
Reading

Princeza Charlene dobro je poznata po svojim vrhunski osmišljenim stajlinzima, a njezina kombinacija na utrci Monaco E-Prixa bila je pun pogodak

Uvijek s puno stila, monegaška princeza u svakoj prigodi dokazuje zbog čega je uvijek vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.

Princeza voli ženstvene kombinacije koje laskaju njezinoj figuri, no uvijek s nekim zanimljivim odmakom, stoga nimalo ne čudi to da je godinama velika inspiracija mnogim fashionisticama.

Da su crno-bijele kombinacije uvijek in, potvrdila je i supruga princa Alberta II u genijalnom outfitu kojem je nemoguće pronaći manu.

Kratka jakna sa zlatnim detaljima sama po sebi je odličan izbor, a lijepa princeza rođena u Africi spojila ju je s jednim od najpoželjnijih komada ove sezone - elegantnim bijelim hlačama kargo stila i chic cipelama na petu.

  • +2
Monegaška kneževska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Glamurozan make up i pixie frizura odlično su se uklopili u ovo besprijekorno modno izdanje plavokose članice monegaške obitelji.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Princeza Charlene i ovim elegantnim odijelom potvrdila je svoju titulu modne ikone

Pogledaj galeriju

Monaco E-Prix, velika utrka električnih automobila, ove godine održana je sedmi put, a osim princeze Charlene, nazočili su joj njezin suprug i preslatki 10-godišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella.

Oboje su bili u cool stajlinzima - bajkerskim jaknama i mokasinkama - a dok su njihovi roditelji, inače veliki zaljubljenici u sport, uživali u utrci, njihovi simpatični nasljednici pomalo su se i dosađivali.