OD MRŠAVICE DO OBLE

Koliko stvarno kilograma imaju Angelina i Beyonce

18.07.2013 u 23:05

  • +6

Koliko kilograma imaju slavne žene

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Iako je kilaža kod nekih žena tabu poput njihovih godina, ni to nije sveto u džunglama interneta. Na tragu internetske demokratičnosti, a uz pomoć portala zgodnog imena howmuchdotheyweigh.com, donosimo vam kilažu deset slavnih žena

Adele – 175 cm/89 kg

Adele je visoka 175 centimetara i ima 89 kilograma, a priznala je da u teretanu ne voli odlaziti. Jednom je izjavila da obožava finu hranu, kao i vino. Svoje kile Adele nosi gospodski, a možemo dodati i da joj dobro stoje.

Angelina Jolie – 170 cm/59 kg

Iako počesto izgleda kao da bi je se trebalo posjesti u obližnji restoran i dobro nahraniti, Angelina Jolie na svojih 170 centimetara visine ima optimalnih 59 kilograma (ako je vjerovati vagi portala howmuchdotheyweigh.com). Angie tvrdi da je sočan odrezak tajna njezine ljepote. Možda se u toj tajni krije dobra izbalansiranost.

Beyonce – 170 cm/59 kg

Iako dijele visinu i kilažu, Beyonce bije glas 'ugodne popunjenosti' koja joj, jasno, odlično stoji. No mi vjerujemo u vagu spomenutog portala pa ćemo samo reći kako je kilaža, baš poput ljepote, u očima promatrača.

Jessica Alba – 165 cm/53 kg

Lijepa Jessica na svojih 165 centimetra optimalno je rasporedila lake 53 kile. Njezina lakoća, kako sama tvrdi, leži u dobroj prehrani. Uglavnom jede hranu s niskim udjelom ugljikohidrata i masti, uživa u pilećim prsima i ribi, uza sve to trenira s osobnim trenerom.

Lady GaGa – 155 cm/48 kg

Slavna pjevačica koja se u posljednje vrijeme ponešto skriva, u svojih omalenih 155 centimetara skriva 48 kilograma. Prošle godine se udebljala čak 13 kilograma, što je bio rezultat prekomjernog uživanja u talijanskoj hrani i pizzi, no ubrzo se vratila na svoju 48-icu.

Mary Kate Olsen – 155 cm/43 kg

Rekorderka donje brojke, Mary Kate Olsen na svojih 155 centimetara teži svega 43 kilograma. Slavna blizanka od 2004. muku muči s anoreksijom i jedna je od rijetkih slavnih osoba koja je to priznala. Danas se oporavlja, no pokoja kila više dobro bi joj došla.


Mary Kate godinama muku muči s anoreksijom

Mila Kunis – 157,5 cm/52 kg

Iako trenutačno teži 52 kilograma na svojih 157 centimetara visine, Mila je za snimanje filma 'Crni labud' smršavjela čak devet kilograma i pala na Olseničina 43 kilograma. Kako je sama ustvrdila, u toj fazi su joj nestale grudi i stražnjica, a zamijenile su ih kosti koje su provirivale. Lijepa i mila Mila vratila se na 52 i opet je komad i pol.

Rihanna – 172,5 cm/62 kg

Seksipilna pjevačica svoje obline voli isticati na fotkama, u spotovima i na koncertima. Dodajmo kako bismo ih i mi pokazivali da se dičimo njenima. I to sve u 62 kilograma na 172,5 centimetra visine.

Selena Gomez – 165 cm/56 kg

Iako joj ne nedostaje kila (na 165 centimetra diči se sa 56 kilograma), Selena je prije tri godine hospitalizirana zbog nedostatka željeza. Problem je ležao u činjenici da se hranila isključivo brzom hranom. Nakon bolnice Selena se bacila na zdravu hranu, smanjivši unos slatkiša. Svejedno (p)ostavši pravi slatkiš.

Nakon bolnice Selena se bacila na zdravu hranu


Sofia Vergara – 170 cm/57 kg

Ljepotica bez premca u mladosti je teško dobivala uloge jer su producenti zahtijevali od nje da – smršavi. Na svu sreću, nije pristajala na to zakoračivši u peto desetljeće života sa 57 kilograma lijepo raspoređenih na 170 centimetara visine.