LAKO NAMA S NJIM

Kosmač push-up gaćicama promovirao Hrvatsku

Bionic
Reading

Boris Kosmač reklamirao je našu zemlju tako što je u push-up kupaće gaćice obukao sve finaliste svjetskog izbora za mistera turizma

Boris Kosmač svojim je nastupom 'Cabareta' toliko oduševio sve prisutne na svjetskom izboru za mistera turizma u Dominikanskoj Republici da je odmah dobio ponude za dodatne nastupe.

'Nastupio sam na izboru pa su me pozvali da imitiram u Venezueli, Kolumbiji i Puerto Ricu. Idem tamo u prosincu', rekao je za portal Zagrebancija.com poznati imitator koji se nedavno vratio iz Južne Amerike.

Kosmač je tamo otputovao s aktualnim misterom turizma Hrvatske Markom Dančulovićem koji se vratio s tri lente: za džentlmena godine, za najoriginalniju i najljepšu narodnu nošnju te za najbolji muški model na svijetu, mega model 2010. godine.

'Marko je nosio hrvatske kupaće gaćice Lodoli koje imaju push-up. Ostali finalisti su to vidjeli pa su ih i oni nosili. To su prve kupaće gaćice s push-upom na svijetu. Na izboru smo imali i jedan hrvatski dan, a finalistima smo podijelili knjige o Hrvatskoj. Bili smo pravi ambasadori naše zemlje', dodao je Kosmač.