PUN POGODAK

Lijepa kraljica još jednom dokazala zašto slovi za najbolje odjevenu plemkinju zablistavši u haljini s potpisom brenda koji vole i Hrvatice

22.05.2020 u 12:30

Bionic
Reading

Kraljica Maxima od Nizozemske po tko zna koji put je oduševila svojim modnim stilom, zablistavši u razigranoj haljini s potpisom londonskog brenda Rixo koji vole i Hrvatice

Dok je većina članova kraljevskih obitelji do daljnjeg odgodila sva službena događanja, kraljica Maxima od Nizozemske se odavno vratila na posao. 48-godišnja kraljica iz prve je ruke odlučila provjeriti kako izgleda distribucijski centar zaklade Delft Food Bank koja u vrijeme pandemije koronavirusa pomaže u borbi protiv siromaštva dijeljenjem tjednih prehrambenih paketa osobama koje su se našle u financijskim problemima.

Nizozemsku kraljicu i suprugu kralja Willema-Alexandera svjetski mediji nerijetko nazivaju najbolje odjevenom kraljicom. Zahvaljujući svojim osebujnim i hrabrim modnim stilom i učestalim koketiranjem s jarkim bojama i uzorcima Maxima nerijetko puni modne rubrike portala, a sada je po tko zna koji put pokazala da je za nju moda igra u kojoj se izvrsno snalazi.

  • +5
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lijepa kraljica je za ovu prigodu odabrala vrlo efektnu haljinu midi kroja, idealnu za tople proljetne dane, a riječ je o modelu razigranog cvjetnog printa s potpisom brenda Rixo. Londonski brend koji su pokrenule najbolje prijateljice Henrietta Rix i Orlagh McCloskey jedan je od trenutno vodećih brendova kada su u pitanju odvažne, romantične haljine inspirirane šarenim boho stilom i efektnim printevima.

Šarena haljina sastavljena od kombinacije printeva prodaje se po cijeni od 2.585 kuna, a haljine s potpisom ovog brenda vole i brojne poznate Hrvatice, uključujući Nikolinu Ristović i Ivu Šarić.

Kraljica Maxima je haljinu začinila s trendi crnim natikačama na petu koje su trenutno veliki hit među trendsetericama, efektnim crvenim naušnicama i kožnom torbom krokodilskog uzorka.

Haljine po uzoru na model brenda Rixo