MICHELLE RODRIGUEZ

Ljepotica iz 'Brzih i žestokih' zajahala valove i pokazala isklesano tijelo na kojem joj svi mogu pozavidjeti

06.12.2020 u 16:58

Bionic
Reading

Glumica Michelle Rodriguez koje se mnogi sjećaju po ulozi u filmskoj franšizi 'Brzi i žestoki', iskoristila je lijep dan te se uputila na plažu u Malibuu gdje se opuštala surfajući s prijateljima

Tamnokosa ljepotica je sve ostavila bez daha u bikiniju pokazavši da je u top formi.

Skladno građena i bez grama celulita, 42-godišnja Michelle je bila najveća atrakcija na plaži, a zatim je spretno surfala.

S kosom podignutom u punđu kako joj ne bi smetala, glumica se sjajno zabavljala s prijateljima ne skidajući osmijeh s lica.

  • +3
Michelle Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Michelle se prvi puta pojavila kao Leticia 'Letty' Ortiz u filmskom serijalu 'Brzi i žestoki' još 2001. godine, a iako je u četvrtom nastavku njezin lik nastradao, kako je otkriveno u petom, Letty je ipak živa.

Njezin se lik pojavio i u nekoliko drugih sequela, kao i u 10. nastavku koji je zakazan za travanj 2022. godine.

Lijepa glumica portorikanskih korijena u jednom je ranijem intervjuu izjavila kako vjeruje da je tek čekaju velike uloge.

'Prošlo je puno godina od kad sam zadnji put imala glavnu ulogu u svom filmu. Znači, nisam postigla ono što sam htjela kad sam došla ovdje. Bila sam dio nekih sjajnih projekata, no još se nisam prihvatila posla', izjavila je Michelle.