POVRATAK KORIJENIMA

Nakon više od deset godina: Miley Cyrus oprostila se od imidža plavuše

25.09.2023 u 09:58

Bionic
Reading

Pop zvijezda Miley Cyrus, koja se u tinejdžerskim danima proslavila kao brineta, vratila se svojoj prirodnoj boji kose nakon više od deset godina

Vlasnica hita 'Flowers' ležerno je debitirala sa tamnosmeđom kosom ovog vikenda na Instagramu, kroz seriju fotografija posvećenim novom kreativnom direktoru modne kuće Gucci, Sabatu De Sarnu.

Pop zvijezda čestitala mu je na debitanskoj kolekciji za Gucci otkako je preuzeo kreativno vodstvo brenda u siječnju.

Na spomenutim fotografijama 30- godišnja Cyrus pozira u crnom kaputu sa srebrnim lancem oko vrata i crvenim primjerkom Guccijeve Horsebit Chain torbice na ramenu.

Više od stajlinga pažnju je, očekivano, ukrala novim-starim imidžem. Nakon više od deset godina ponovno je prigrlila čokoladno smeđe tonove u kosi, na opće oduševljenje obožavatelja.

'Opet si totalno smeđa, konačno. Na ovaj trenutak čekao sam deset godina', stoji u jednom od mnogobrojnih komentara upućenih pop zvijezdi na račun drastične, ali znane transformacije.

Tijekom godina Cyrus je podjednako eksperimentirala s bojom kose koliko i sa stilovima frizura.

U prosincu prošle godine, tijekom gostovanja u emisiji ‘Today’, otkrila da je, iako je razmišljala o tome da postane crnkom za ‘Mileyinu novogodišnju zabavu’ pred malim ekranima, njezina kuma, Dolly Parton, spriječila u tom naumu.

‘Nikada prije nisam vidio Dolly stvarno uplašenu... Ponašala se kao da sam joj rekla najgoru vijest koju možete zamisliti, Zgrabila je svoje bisere, dahtala, vratila se i rekla: ‘Ne možeš to učiniti. Ti si ja’. Dakle, ja sam nekako produžetak Dolly Parton, gdje je izgledala kao da sam joj upravo rekla najgoru vijest koju je ikada čula. Tako sam ostala plavuša', otkrila je.

  • +3
Miley Cyrus Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL