velika promjena

Ni ona nije odoljela hit frizuri: Jessica Alba drastično je skratila svoje duge pramenove i sjajno izgleda

23.11.2021 u 10:35

Bionic
Reading

Približavanje kraja godine mnoge navodi na velike promjene, a nerijetko izbor padne na promjenu frizure. Posljednjih mjeseci vladajući trend je bob, a ovoj sjajnoj kratkoj frizuri nije odoljela ni Jessica Alba te je pokazala nov, svjež izgled

Glumica i uspješna poduzetnica Jessica Alba privukla je popriličnu pozornost kada je svoje prepoznatljive duge valove zamijenila kratkom bob frizurom u espresso smeđoj nijansi. Valovita bob frizura dodala je blistavost i uglađenost Jessicinom ionako sjajnom izgledu, a mnogi predviđaju kako će ovaj njezin makeover potaknuti mnoge na promjenu frizure.

Alba uobičajeno njeguje opušten glamurozni stil, a njezina duga kosa ukrašena valovima dugo vremena bila je prepoznatljiv dio njezinog izgleda, no moramo priznati kako joj ovaj mnogo kraći stil sjajno pristaje. Albina stilistica Brittney Ryan, koja redovito surađuje sa zvijezdama kao što su Paris Hilton i Lisa Rina, otkrila je kako je Albinu kosu skratila za barem 30 centimetara, a fotografije rezultata objavljene na Instagramu dokazuju da se to itekako isplatilo.

No Jessica nije jedina slavna dama koja se uoči blagdana odlučila za promjenu imidža. Prije dva mjeseca Kourtney Kardashian dospjela je na naslovnice zbog kratkog boba za koji je bio zaslužan njezin zaručnik Travis Barker. Selena Gomez također je otkrila svoj novi bob na TikToku, a proljetos je Gabrielle Union mnogima bila inspiracija za zanimljivu, pomalo vintage frizuru.

Bob frizure veliki su trend ove godine te jedna od najpoželjnijih frizura – pristaju svakom obliku lica i svakoj teksturi kose. Osim toga, dramatični potez skraćivanja kose ne samo da daje trenutno novi izgled, već je to i najlakši način da joj vratite zdravlje i pružite priliku za oporavak.

  • +5
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia