JESSICA ALBA

Nikad ne izlaze iz mode: Kultne tenisice prepoznatljivog dizajna omiljeni su izbor stajliš brinete

25.01.2022 u 19:02

Bionic
Reading

Jessica Alba, 40-godišnja glumica i poduzetnica koja stoji iza uspješne kompanije The Honest, obožava ležeran modni stil, a velika je ljubiteljica tenisica, osobito kultnih conversica

Lijepu brinetu koja se nije puno promijenila od svojih holivudskih početaka mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu.

Bez obzira radi li se o nekoj svečanoj prigodi ili casual izdanjima, mladolika mama troje djece jednostavno ne zna za greške te uvijek briljira.

U društvu svoje djece, kćeri Haven i sina Hayesa, u cool izdanju uputila se u kupnju, a za odličnu je kombinaciju zaradila samo pohvale.

  • +3
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: RACHPOOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jessica je velika ljubiteljica ležernih modnih stajlinga pa je s puno stila spojila udobne široke hlače, kardigan i kultne visoke conversice, 'starke' u crnoj boji.

Legendarne tenisice Converse Chuck Taylor All Star obožavaju mnoge poznate fashionistice poput Diane Keaton, Ane de Armas, ali i potpredsjednica SAD-a Kamala Harris koja ih nosi na svoj poseban način - sa sakoima i biserima.

JESSICA ALBA

Svaki detalj na svome mjestu: Casual look stajliš brineta začinila je čak i maskom u tonu

Pogledaj galeriju

Upravo su 'starke' redovito na top ljestvicama bezvremenskih modela tenisica u koje vrijedi investirati jer nikad ne izlaze iz mode.

Točka na 'i' ovog casual looka bila je kratka bob frizura koja se pokazala sjajnim potezom. 

Njezina raskošna kosa prošarana 'sun kissed' pramenovima s trendi valovima dugo vremena bila je prepoznatljiv dio njezinog izgleda, no lijepoj zvijezdi 'Sin Cityja' fantastično pristaje moderni bob čokoladne nijanse koji ju je još dodatno pomladio.