CRVENO JOJ STOJI

Nina Badrić dobro zna da ovakva haljina itekako laska njezinoj figuri

05.11.2023 u 16:35

Bionic
Reading

Novom objavom zagrebačka je pjevačica raspametila sve svoje pratitelje na Instagramu. Nina Badrić pozirala je u crvenoj haljini s prorezom koja joj pristaje kao salivena i za to zaradila pregršt komplimenata

Da Nina Badrić obožava haljine odavno je poznato, a s godinama je već naučila i koji modeli, ali i boje najviše pristaju njezinoj figuri.

Ovoga puta posegnula je za laskavom haljinom vatrene crvene boje, nijanse koju modni stručnjaci ističu kao veliki hit nove sezone.

Riječ je o modelu dugih rukava, koja prati liniju tijela, a suptilno nabrani materijal na području trbuha idealan je za eventualno prikrivanje bilo kakvog nedostatka.

Ono po čemu se haljina ističe je i duboki prorez na lijevoj nozi, koji je u prvi plan izbacio Nininu nogu. Uz ovu haljinu savršeno su se uklopile peep toe cipele, kao i mala torbica koju je nosila u ruci.

zadnji dan ljeta

Koncert pod zvijezdama: Nina oduševila publiku, a pažnju je privukla i njezina haljina

Pogledaj galeriju

Nina Badrić i ovoga je puta kosu raspustila i isfenirala u lagane valove, a suptilan je bio i make-up na njezinom licu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Ispod objave komplimenti su se samo nizali: 'Kada netko zna da sa stilom dočekuje zrelije godine. Bravo Nina', 'Naaajljepša si, to je fakat', 'Fakat je da si fakat vatrena'...