MELEM ZA OČI

Nina Badrić završila odmor, pokazala gdje je stigla nakon Maldiva i zablistala u novom elegantnom izdanju

13.04.2022 u 23:23

Bionic
Reading

Zadnjih dana fanovi su mogli uživati u razglednicama iz egzotičnog kraja, a sada se naša pjevačica javila iz Herceg Novog u kreaciji s kojom ostavlja bez daha

Nina Badrić jedna je od onih naših slavnih ljepotica koja često dobiva pohvale za modni stil. Nasmijana, zadovoljna i odmorena pozirala je u ružičastoj haljini s golim ramenima koja laska njenoj ženstvenoj figuri s volanima po gornjem i donjem dijelu kreacije.

Pozirala je na stepenicama jednog hotela te je pratiteljima otkrila da je u Herceg Novom. 'Od mora do mora', napisala je u opisu fotografija koje je pokazala na Instagramu. Na društvenoj mreži često objavljuje fotografije na kojima pozira u raznim odjevnim kombinacijama. Nemali broj puta je oduševila svojim outfitima, jednako casual i mladenačkim kao i onim glamuroznijim, ženstvenim izdanjima.

'Neke od haljina koje nosim na nastupe su posuđene, dakle one se vraćaju dizajnerima, a ono što svakodnevno nosim – to nosim. Ali znam se malo i zamijeniti sa sestrom – lijepo je nekada, kao u srednjoj školi, zaviriti u tuđi ormar i posuditi nešto', otkrila je ranije za tportal.

  • +4
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX