JELENA ROZGA:

'Nirvana' je eksces, ima jaki, ženski tekst

29.03.2013 u 18:50

Bionic
Reading

Tek što je objavljena, nova pjesma Jelena Rozge ‘Nirvana’ izazvala je kontroverze, a sada se o spomenutoj pjesmi izjasnila i sama Jelena

Nakon što je autoricu teksta Vjekoslavu Huljić pjevačica Remi iz grupe Elemental optužila da u ‘Nirvani’ šalje jednu potpuno pogrešnu poruku hrvatskim ženama, a Tonči Huljić nimalo biranim rječnikom žestoko uzvratio zagrebačkoj pjevačici, konačno se o spornoj pjesmi oglasila i Jelena Rozga.

‘Radili smo promjene, ne samo po pitanju muzičkog dijela, nego smo radili i vizualne promjene. Malo smo se igrali, i mislim da to treba, da ne dosadiš ljudima. Najgore je bilo napisati prvu 'Bižuteriju', sad je izašlo puno tih kopija i to je potrošeno sad. Međutim, ja radim, mogu reći, s najboljim ljudima, s obitelji Huljić. Tonči mi je rekao da treba nekakva promjena, nekakav eksces. Mislim da smo to dobili, dobili smo drugačiju pjesmu, zanimljivog naslova. Tekst odličan, onako baš jaki, ženski tekst - opušteno čekam te sama ovu noć, na glasu kao žena od afera – to je meni najdraži dio teksta – a u stvari tvoja cijela odavno', kaže Jelena u intervjuu za CMC.