PONOSNI TATA I KĆER

Nisu li njih dvoje apsolutno neodoljiv par?

08.09.2013 u 19:01

David Beckham sa kćerkom Harper

Izvor: Reuters / Autor: Lucas Jackson

Bionic
Reading

Malena Harper Seven redovita je gošća na revijama svoje majke Victorije Beckahm, a ni ovogodišnji Tjedan mode u New Yorku nije bio iznimka. Malena Harper sjedila je u krilu svoga tate Davida Beckhama u prvome redu do piste, a njih dvoje bili su neodoljiva kombinacija

Već nekoliko sezona unatrag, Victoria Beckham profilirala se kao uspješna modna dizajnerica, a njezine odjevne predmete mnogi rado nose. Tako je i ove godine pokupila same pohvale, a podršku iz prvoga reda pružao joj je suprug David Beckham i njihova kćerkica Harper Seven.

Nakon tri sina, svima je jasno da malena Harper vrti slavnoga nogometaša oko maloga prsta, a on joj jednostavno ne može odoljeti. Slavni Beckham ponosno je sjedio u prvome redu čekajući početak revije svoje supruge te u krilu držao malenu Harper. Odjevena u bijelu haljinicu s faldicama i s pundžicom na glavi, malena je osvojila sve oko sebe, a David nije mogao sakriti koliko je ponosan.

Nakon revije na pisti se na kratko pokazala Victoria, odjevena u crne hlače ispod koljena te bijelu košulju, izgledala je doista poput svjetske modne dizajnerice.