40 IM JE GODINA TEK

Novi predmet žudnje: Ovako izgledaju legendarne tenisice kada ih dizajnira Tiffany & Co

01.02.2023 u 10:34

Bionic
Reading

Nakon uspješne suradnje s talijanskim Fendijem, koja je iznjedrila posebnu verziju kultne torbe Baguette, poznata draguljarska kuća Tiffany & Co. sada je udružila snage sa sportskim divom Nike

Objavom fotografije Nike kutije u prepoznatljivoj, Tiffany plavoj boji i sa znakovitim natpisom ‘Legendarni model’, ovih je dana otkrivena nova ‘it’ suradnja na modnoj sceni.

Nikakve druge informacije nisu dane. Malo je reći da je uzbuđenje bilo na vrhuncu jer je želja za otkrivanjem unutrašnjosti ove kutije bila neodoljiva. Do 31. siječnja 2023., 9 ujutro u New Yorku, 15 sati u Parizu, misterij je riješen - Nike je pozvao brend Tiffany & Co. na proslavu 40. obljetnice modela Air Force 1.

Poseban model Tiffany & Co. X Nike Air Force 1 Low 1837, nazvan je u čast godine osnivanja ovog poznatog brenda nakita. Od crne brušene kože i s Nike swooshem u Tiffany plavoj boji, ističe se i detaljem srebrne pločice zajedničkog brenda iznad svake potpetice kako bi upotpunila svoj dizajn.

Kako bi popratili ovo lansiranje, Tiffany & Co. predstavio je i kolekciju dodataka od čistog srebra, dostupnu na službenoj web stranici brenda u Sjedinjenim Državama. Tenisice će u međuvremenu biti dostupne u ograničenom izdanju od 7. ožujka na web stranici draguljarnice kao i u odabranim trgovinama.