PROLJETNI STAJLING

Omiljena kraljičina snaha u izdanju u kakvom je ne viđamo često

30.04.2024 u 10:29

  • +5

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha

Izvor: Profimedia / Autor: Anatolii Stepanov / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha, zasigurno je jedna od najomiljenijih članova engleske kraljevske obitelji, a sudeći po svemu, sad je dokazala i da je najhrabrija

Supruga princa Edwarda prva je članica engleske kraljevske obitelji koja je posjetila ratom pogođenu Ukrajinu, a susrela se i s predsjedničkim parom, Volodimirom Zelenskim i njegovom suprugom, prvom damom Ukrajine, Olenom Zelenskom.

Sophie (59) je željela ovim činom pokazati svoju solidarnost s narodom Ukrajine, pogođenim ruskom invazijom, a prenijela im je i osobnu poruku kralja Charlesa III.

VOJVOTKINJA OD EDINBURGHA

Modni detalj koji nosi omiljena snaha u kraljevskoj obitelji teško je ne primijetiti

Pogledaj galeriju

Za ovu je prigodu omiljena snaha preminule kraljice Elizabete II, s kojom se oduvijek sjajno slagala, odabrala razigranu dugu cvjetnu haljinu raznobojnog uzorka na crnoj podlozi s ukrasnim volanom, a potpisuje je Etro.

Vojvotkinja od Edinburgha ovu je kreaciju, kao stvorenu za proljeće, upotpunila efektnim bež loafericama sa zlatnim detaljima (Nicola Sexton), a kosu je podignula u ležernu punđu.

Stajling je podignula uz pomoć upečatljive torbice koju potpisuje Sophie Habsburg, a zaokružila ga je elegantnim naušnicama i narukvicom.

U društvu Olene Zelenske, koja je blistala u crnom elegantnom odijelu u kombinaciji sa smeđom košuljom, posjetila je i poznatu katedralu sv. Sofije u Kijevu.