TAKO LAKO

Originalna ideja za dekoraciju uskrsnog stola

03.04.2013 u 09:33

Bionic
Reading

U novoj epizodi 'Tako lako' predlažemo vam kako urediti uskrsni stol. Andreja Hotko Pavić Uskrs povezuje s buđenjem proljeća pa na njezinom uskrsnom stolu dominiraju zelenilo i cvijeće (kad je već vani snijeg, neka je barem u kući proljeće). A kakav bi to Uskrs bio bez zečeva

Tako je Andreja bojom za tkaninu oslikala dva nadstolnjaka: na jednom su zečevi smeđi, a na drugom narančasti. Smeđi zečevi svoje su mjesto našli u klasičnijem i diskretnijem uskrsnom aranžmanu, a narančasti u šarenijem i veselijem.

Kako Andreja najviše voli osmišljavati uratke koji efektno izgledaju, a vrlo su jednostavni, ovakve nadstolnjake zaista može izraditi svatko jer ih ne treba precizno rezati, šivati ni porubljivati. No, sve to ni u kom slučaju ne izgleda kao roba s greškom, nego kao unikati koji dočaravaju proljetnu svježinu. I k tome su još jeftini, jer ih možete izraditi od žutice ili stare plahte. Ako vam ne odgovara bijeli nadstolnjak, obojite ga bojom za tkaninu (kako je Andreja učinila s jednim nadstolnjakom) ili sašijte od tkanine u svojoj omiljenoj boji (na nadstolnjaku u boji više će se isticati krugovi sa zečevima).

Cvjetni aranžmani na Andrejinim stolovima rastu iz ljuski jaja, keramičkih teglica, zdjela za juhu… a da sve bude u tonu, i produkcijska ekipa se posebno potrudila - svakako pogledajte kako smo u čarobnih dvanaest sekundi 'smjestili' sve što se događalo u malom cvjetnom vrtu tijekom pet dana i pet noći.

Osim toga, Andreja poklanja jedan od svojih nadstolnjaka, a odgovor na pitanje iz nagradnjače koja se nalazi ovdje saznat će samo oni koji pogledaju video. Više Andrejinih radova pogledajte na njezinoj Facebook stranici

Ako ste tek sad opazili video seriju 'Tako lako', ovdje možete vidjeti što radimo i pogledati sve dosadašnje epizode te nas ovdje 'lajkati' ako vam se sviđamo.

Nagradu je osvojila Nikolina Sukalić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.