OTKRIVA VOGUE

Pripremite se na vrijeme: Ovih deset komada garantira proljetne stajlinge bez greške

05.02.2023 u 19:03

Bionic
Reading

Nošenje balerinki ili haljina bez najlonki čini se kao daleka stvarnost, no snježne padaline i niske temperature ne moraju predstavljati razlog za odgađanje kreiranja besprijekorne proljetne garderobe

Pripremu sezonske garderobe najbolje je započeti i temeljito planirati prije same promjene godišnjih doba. Zato se već sada isplati razmišljati o tome što ćemo nositi u proljetnim mjesecima kako bismo si olakšali muke svakodnevnog odijevanja i riješili jutarnjih neodumica.

Prije obnavljanja proljetne garderobe nekim novim, uzbudljivim komadima, modni stručnjaci savjetuju da se pobrinete za one osnovne.

Bazni komadi koji uspješno odolijevaju nametnutim trendovima temelj su većine odjevnih kombinacija, bilo da se radi o trapericama koje nosite svaki dan ili prekrasnom primjerku balonera u proljetnoj sezoni. Modna biblija identificirala je 10 baznih komada koje smatra neizostavnim u proljetnoj garderobi svake dame, s fokusom na slojevitosti i onim komadima koji će nas uspješno provesti kroz promjenjivo proljetno vrijeme.

10 baznih komada za besprijekorne stajlinge u proljetnoj sezoni

Baloner

Jakna od brušene kože

Lofaerice

Traperice širih nogavica

Košulja

Džemper s visokim ovratnikom

Kožne hlače

Jednostavna majica dugih rukava

Krojene hlače

Sako