sofia richie

Super udobne i sve popularnije: Nova ikona stila obožava ove tenisice i nosi ih uz baš sve

05.01.2024 u 09:15

  • +3

Sofia Richie

Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Modna influencerica i manekenka Sofia Richie Grainge obožavana je nova ikona tzv. pritajenog, nenametljivog luksuza, a sve što odjene u kratkom roku postaje vrući hit. Ovog puta u centru pažnje našao se zanimljiv spoj sportskih i chic komada s tenisicama iz kojih ne izlazi

Nakon vjenčanja iz snova na jugu Francuske s glazbenim producentom Elliotom Graingeom, Sofia Richie stekla je svjetsku slavu. Od vjenčanja do viralnih lookova, kćer glazbene zvijezde Lionela Richieja osvaja društvene mreže munjevitom brzinom. Niže genijalna modna izdanja, a što god odjene postaje trend.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

I dok Sofia najčešće oduševljava elegantnim i minimalističkim stajlinzima, a u njezinom ormaru također ima mjesta i za tajice i tenisice, omiljenu uniformu današnjih trendseterica i ljubiteljica mode. Naime, tenisice su se već nekoliko sezona na modnu scenu infiltrirale kao neizostavan modni komad, puno više od sportske obuće, a zaljubljenice u modu nose ih u najrazličitijim stajlinzima. Posebno na cijeni su nenametljivi modeli koji sjajno kombiniraju udobnost i izgled.

Ovog puta mlađa sestra Nicole Richie privukla je pažnju cool stajlingom u Los Angelesu. Okosnicu stajlinga činio je smeđi oversized kaput 'boxy' kroja (The Row, naravno) i tenisice za trčanje (Nike). Outfit je upotpunila vječnim crnim tajicama (Plush), bijelim čarapama s nasmiješenim emotikonom, Saint Laurent sunčanim naočalama i vrlo efektnom pletenom kapom (C By Bloomingdale’s). A za kraj u ruci joj se našla kultna Hermes torbica.

Inače, Sofia, kao zagovornica stila tihog luksuza, kombinira visokokvalitetne komade kako bi stvarala klasične, minimalističke stajlinge. Predviđa se da bi upravo ona u 2024. mogla postati najutjecajnija modna influencerica pa ne čudi da su mnogi bacili oko na tenisice koje je već nosila nekoliko puta. Riječ je o Nikeovim React Infinity 3 tenisicama, a Sofia ih je u mjesecima koji su prethodili njezinom vjenčanju u travnju nosile više puta, a model u crnoj boji pokazao se kao omiljen joj odabir za šetnje, vježbanje i odlaske u toplice.

Kombinirala je tenisice s tamnozelenim tajicama, čarapama do sredine potkoljenica i bijelim kratkim topom dok je prošlog prosinca odrađivala trening snage u zatvorenom. U siječnju je nosila Nike React Infinity tenisice u šetnji s prijateljicom na Beverly Hillsu, a u ožujku ih je sparila sa smeđom jaknom za odlazak u toplice. Ove vrhunske Nike tenisice za trčanje vrlo su čest izbor za njezine sportske, ali uvijek chic stajlinge.

Iako su Nikeove tenisice React Infinity 3 tehnički tenisice za trčanje, Sofia je pokazala praktičnost ovih tenisica za svakodnevno nošenje. Inače, ovaj model dolazi u raznim pastelnim i jarkim bojama, ali slavne osobe vole klasičnu crno-bijelu opciju koja ide uz sve. Tako je isti model nedavno nosila američka dizajnerica nakita Jennifer Meyer, a Olivia Culpo također je ih je nosila u više navrata.

  • +5
Chic tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo