TAKO ELEGANTNA

Vjenčanica ove mladenke divan je spoj tradicionalnog i modernog

27.04.2024 u 13:56

  • +3

Vjenčanje Carmen Gómez-Acebo i Borje Álvareza de Estrade

Izvor: Profimedia / Autor: FRANCISCO GUERRA / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nova sezona vjenčanja u Španjolskoj u punom je zamahu. Još jedan par iz visokog španjolskog društva zakleo se na vječnu ljubav, na elegantnoj svadbenoj ceremoniji održanoj u crkvi Las Calatravas u Madridu

Pod oblačnim madridskim nebom i dovoljno ugodnih 15 stupnjeva, članovi visokog španjolskog društva, Borja Álvarez de Estrada i Carmen Gómez-Acebo, uplovili su u bračnu luku.

Mladoženja je, kako tradicija nalaže, stigao ruku pod ruku s majkom i kumom, koje su, tvrde, neizmjerno sretne što su dobile kćer. Zajedno su pozirali čim su izašli iz svadbenog automobila, crnog Mercedesa. Nekoliko minuta prije sudbonosnog 'da', obratio se okupljenim predstavnicima lokalnih medija priznavši da je jako sretan i nervozan, prije nego što je prešao preko impresivnog luka od bijelog cvijeća koji je ukrašavao crkvena vrata.

Nekoliko minuta kasnije dogodio se najočekivaniji trenutak: dolazak mladenke u pratnji oca i kuma, koji su joj pomogli da izađe iz auta.

Svi su pogledi pratili španjolsku dizajnericu interijera, kćer Maríe de Aguilar Urquijo i Juana Gómeza-Acebe Sáenze de Heredie (drugi rođak djece infante Pilar, vojvotkinje od Badajoza), prilikom ulaska u crkvu.

Carmen Gómez-Acebo blistala je u vjenčanici koja je dizajnom ujedinjavala tradicionalne i moderne elemente sa različitim teksturama i volumenima. Bez naramenica i s rukavima od tila, ova vjenčanica na najbolji način odražavala je modni potpis španjolskog brenda vjenčanica Navascués, točnije njegove osnivačice, dizajnerice Cristine Martínez-Pardo Cobián.

Elegantni model kombinirala je s cipelama metalik sjaja, velom svezanim na frizuru niske punđe i buketom u koji je uvezana kestenjasto smeđa vrpca.