HIT SEZONE

Tako mekan i udoban: Zara ima neodoljiv komad, idealan za prijelazno razdoblje

04.10.2023 u 11:35

Bionic
Reading

Vintage stil već je godinama prisutan na modnoj sceni, a njegov originalan dizajn nastavlja s rastom popularnosti i ove sezone

I dok je u novoj kolekciji Zare najveći naglasak stavljen na trendi hlače, kapute i prijelazne jakne, jedan komad ističe se svojim jedinstvenim boho dizajnom - kardigan osvaja svojim predimenzioniranim krojem i ugodnim materijalom, što ga čini savršenom jaknom za prijelazno razdoblje.

Kardigan posljednjih sezona rijetko dobiva veću pozornost, no kada dolazi u efektnom vintage dizajnu, garantira privlačenje pozornosti i želju da ga nosite baš svaki dan.

Udoban, mekan i besprijekorno topao, a k tome i svestran - kardigan ima baš sve potrebno da postane nezaobilazan dio garderobe u prijelaznom razdoblju! Uz to, kada je riječ efektnom modelu poput Zarinog, na raspolaganju imate niz mogućnosti kako ga nositi na jedinstvene i upečatljive načine. Posebno kada je riječ o ovakvoj kombinaciji pastelne ljubičaste, roza i tamnozelene boje!

Kako ga nositi? Za početak, besprijekorno će izgledati u kombinaciji s klasičnom bijelom košuljom, kojom ćete u potpunosti istaknuti njegov šarmantan boho dizajn. S druge strane, ako želite nešto manje tradicionalno, a više u skladu s najnovijim trendovima, nosite ga s traper košuljom i kaubojskim gležnjačama.

Kada je riječ o hlačama, lako ćete ga uklopiti uz baš sve modele, a dobra vijest je da će se odlično slagati i s ljetnim dugačkim haljinama jer će vam pružiti potrebnu toplinu.

Naposljetku, tu su i basic ležerne kombinacije, poput klasične bijele majice kratkih rukava, modernih balerinki ili uvijek pogođenih bijelih tenisica, a što god nosili, ovaj komad garantira vam udobnost zbog svojeg neodoljivo opuštenog kroja i mekog materijala.