s daškom tihog luksuza

Tenisice u ovoj chic boji apsolutni su hit sezone, vrijeme je da pospremite omiljene bijele modele

15.02.2024 u 10:18

Bionic
Reading

S približavanjem proljeća i nove sezone, modni svijet spreman je i za nove trendove, a među njima je i okretanje od klasičnih tenisica crne ili bijele boje prema smeđim nijansama

Mora se priznati da smeđi tonovi djeluju neodoljivo chic, tim više što je ova boja jedan od simbola tihog luksuza, pa ćete upravo njima u svaki stajling u trenu unijeti dašak visoke klase.

Smeđi tonovi već mjesecima vladaju modnom scenom te su razni puloveri, suknje i kaputi u čokoladnim nijansama postali najpoželjniji dizajn koji možete nositi. Stoga nimalo ne čudi što se niz najpopularnijih brendova okrenuo i lansiranju novih modela tenisica u ovom stilu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Veliku slavu već je stekao Adidasov SL 72 smeđi model koji je prije nekoliko dananosila Bella Hadid. Manekenka ih je kombinirala s prikladnom kožnom jaknom u kestenjastim tonovima te ispranim ravnim hlačama i bijelom majicom.

Blake Lively nedavno je osvanula u iznimno chic stajlingu dugačkog kaputa boje devine dlake, nošenog na casual spoj crne majice i trenirke, a sve podignuto upravo smeđim tenisicama s potpisom New Balancea.

Vrlo poželjne modele donose i luksuzni brendovi kao što su Loewe i The Row, koji su orijentirani na klasične siluete i minimalistički dizajn, što ih čini savršenim alternativama cipelama u elegantnijim stajlinzima.

Tu je, naravno, i niz sportskih modela čija popularnost ne blijedi, pa je New Balance predstavio smeđe 2002RX Gore-Tex tenisice koje se s jednako stila nose u šetnji gradom, kao i u odlascima u prirodu. U sličnom stilu možete pronaći Asicsov model Gel-Sonoma 15-50 i GEL-Quantum koji se besprijekorno nastavljaju na trend nošenja 'tatinih' tenisica.

Za kraj, tu su i nezaobilazne Adidasove 'sambice' u prepoznatljivim smeđim tonovima, ali i njihova sve popularnija alternativa, model Country OG, također s potpisom slavne njemačke modne kuće.