BIVŠA TEEN ZVIJEZDA

Tko bi to ikad pomislio o ljupkoj glumici?

05.07.2013 u 12:10

Bionic
Reading

Rachel Bilson, lijepa brineta koja se proslavila u nekad popularnoj teen seriji 'The O.C.', kaže da je kao tinejdžerica imala svoje 'divlje' trenutke

Danas 31-godišnjakinja, Rachel kaže da je imala buntovnu tinejdžersku fazu.

'Bila sam divlja tinejdžerica. U jednom sam trenutku izgubila kompas. No kad sam za dlaku izbjegla tešku prometnu nesreću, shvatila sam da moram nešto promijeniti. To je utjecalo na mene i pomoglo mi da se osvijestim', rekla je Rachel.

Zgodna je brineta, koja je već šest godina u sretnoj vezi s glumcem Haydenom Christenssenom, otkrila da bi se voljela baviti glazbom.

'Moja tajna želja je postati reperica. Kad bih trebala birati partnera za karaoke, to bi bio Eminem', rekla je.

Mlada glumica bila je jedna od žrtava tinejdžerske bande o kojoj je snimljen film The Bling Ring s Emmom Watson u glavnoj ulozi.

'Za mene je pomalo čudno to da je taj događaj toliko glorificiran. To je bio šok za mene i moju obitelj. Nestale su nam neke vrijedne uspomene - mojoj su majci npr. ukrali zaručnički prsten koji ima veliku sentimentalnu vrijednost', rekla je Bilson.

Rachel je otkrila da je spremna imati obitelj i djecu.

'U tridesetima se možete fokusirati na neke druge stvari. Definitivno planiram imati obitelj i tome se jako veselim', rekla je.