PROMO

U globaliziranom svijetu Vasco Translator je idealni suputnik

21.09.2023 u 12:36

Bionic
Reading

U globaliziranom svijetu međusobno razumijevanje je iznimno važno, od komunikacije s novim i starim prijateljima, do snalaženja prilikom putovanja u dijelove svijeta čiji jezik, a ponekad ni pismo, ne razumijemo.

Da bi ta komunikacija bila 'prava', nužna nam je pomoć. Jasno, teško je očekivati da ćemo u svakom trenutku uz sebe imati prevoditelja, pa je - s obzirom na manjkavosti brojnih aplikacija - najbolje obratiti se 'jakom igraču'.

Vasco Electronics upravo je jedan od takvih, u petnaest godina su na tržištu elektronskh prevoditelja od početnog malog ureda u Krakovu stigli su do poslovanja u dvadeset zemalja na četiri kontinenta. Još je impresivnija milijunska vojska korisnika, najviše putnika u rasponu od poslovnih ljudi do backpackera.

Najnoviji i najjači adut tvrtke prijenosni je pametni prevoditelj Vasco Translator V4, koji može biti od neprocjenjive pomoći svakome tko želi otkriti i iskusiti svijet bez jezičnih prepreka. Bilo da želite upoznati kulturu, povijest i tradiciju svoga odredišta, snaći se u komunikaciji, tražiti posao ili samo bez zabune naručivati hranu i piće, taj uređaj otvorit će mnoga vrata. To je slučaj čak i kad ne putujete, nego drugim načinima dolazite u dodir s klijentima ili poslovnim partnerima širom svijeta.

Pritom, Vasco Translator V4 je i više od prevoditelja. Zahvaljujući ugrađenoj SIM kartici omogućit će korisnicima besplatan i neograničeni pristup internetu za korištenje prevoditelja u više od 200 zemalja, pa uređaj možete koristiti gdje god vam je omogućen pristup mobilnoj mreži, bez dodatnog telefona ili WiFi veze. Ne može jednostavnije: uključite Vasco Translator V4 i počnite prevoditi, bez traženja točaka s WiFi signalom, od plaže preko lokalne tržnice do kakvog planinarskog doma. Neće vam trebati ni aplikacija, niti instalacija na pametni telefon, jer Vasco koristi svoj uređaj. Na taj ćete način praktički u cijelom svijetu imati pristup internetu, bez ovisnosti o lokalnim operaterima.

A kod korištenja ovog uređaja za njegovu osnovnu namjenu ne morate beskonačno tipkati sasvim nepoznate riječi. Dovoljno je fotografirati neku tablu, jelovnik, red vožnje gradskog ili međugradskog prometa, lokalne novine ili poslovne dokumente i za tren ćete ih moći prevesti na svoj jezik. Istina je, na sličan način funkcioniraju i druge aplikacije, no nijedna od njih nije pouzdana poput Vascovog Translatora V4. A sjetite se: ponekad vam o tome doslovno može ovisiti život, primjerice kod traženja liječničke pomoći ili u opasnim situacijama. Pritom, komunikacija uz Vascovu pomoć ide dvosmjerno, prevođenjem vaših želja na strani jezik, i to trenutačno.

Translator V4 podržava čak 108 jezika, što uključuje više od devedeset posto svjetske populacije. Preciznije, glasovno prevođenje omogućeno je na 76 jezika uz eliminiranje pozadinskih šumova, fotografsko na svih 108, tekstualno na 90 jezika, a moguće je u grupnom chatu istovremeno komunicirati na više jezika, te učiti osnove čak 28 jezika. Pri prevođenju koristi se deset različitih prevoditeljskih alata, što omogućava točnost od 96 posto, čak i u neuobičajenim kombinacijama, recimo prevođenju na mandarinski ili japanski, ili s tih jezika, i to uz izgovor razumljiv ljudima oko vas.

A sve te blagodati koriste se da ne mogu jednostavnije. Dovoljno je izvaditi uređaj iz kutije i krenuti, nema posebnog konfiguriranja, instaliranja aplikacija, kupovine SIM kartica, namještanja WiFi parametara... I pritom je izrazito otporan na sve vanjske utjecaje, od pada na tlo do prašine, uz višednevno trajanje baterije i veliki pregledan ekran.

Pazilo se i na estetiku, koja je prepoznata u svijetu, pa su Vascovi prevoditelji dosad nagrađivani nekim od najvažnijih dizajnerskih priznanja, poput 'Red Dot', 'New York Product Design Award', 'Good Design Award' ili 'The Good Design Award'.