OSVOJILA NEW YORK

Victoria Beckham briljirala novom kolekcijom

11.02.2013 u 09:32

Bionic
Reading

Supruga Davida Beckhama prezentirala je najzreliju kolekciju do sada i dokazala da je zaslužila mjesto u svijetu visoke mode

Victoria Beckham predstavila je svoju novu kolekciju na Tjednu mode u New Yorku, a rafinirani stil upotpunila modernim detaljima i neočekivanim jakim bojama, piše Mail Online.

Majka četvero djece svoju je minimalističku kolekciju oživila metalik plavom i neonsko žutom koje je kombinirala s prigušenom jesenskom paletom sive i crne. Victoria je inspiraciju potražila u mod eri inzistirajući na geometrijskim uzorcima i jakim bojama.

Kritičari ocjenjuju da su lijepo skrojene haljine koje je predstavila istodobno znak visoke mode i nosivosti. Suknje su malo duže nego inače, ali  visoki prorezi do bedara ističu ženstvenost i senzualnost.

'Victoria je još jednom pokazala da se razvila u ozbiljnu dizajnericu unijevši svježinu u svoju glavnu kolekciju', rekla je Lauren Stevenson, direktorica stranice My-wardrobe.com.

Iako je poznata po sklonosti prema visokim potpeticama, za svoju je kolekciju odabrala cipele s malim potpeticama koje je izradila u suradnji s Manolom Blahnikom. Njezin suprug David Beckham pratio je reviju iz prvog reda u društvu slavne urednice Voguea Anne Vintour. 

Victoria Beckham pokrenula je svoj modni brend prije pet godina, a među obožavateljicama njezinih kreacija su Jennifer Lawrence, Anne Hathaway i Miranda Kerr.